La 56 de ani, Cindy Crawford și-a acceptat în sfârșit vârsta și se mândrește cu asta

- Advertisement -

Cindy Crawford este întruchiparea unui supermodel. Dar, din păcate, oamenii au tendința de a ține modelele la standarde de frumusețe nerealiste, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc. Crawford respinge personal orice așteptări legate de vârstă pe care oamenii le-ar putea avea în ceea ce o privește și are câteva cuvinte înțelepte pe care să le împărtășească tuturor celor care se tem de îmbătrânire.

Când ne gândim la supermodelele anilor ’90, unul dintre primele nume care ne vin în minte este, fără îndoială, Cindy Crawford.

Ascensiunea ei la faimă a început în 1990, când a apărut pe coperta revistei British Vogue alături de nume precum Naomi Campbell, Linda Evangelista și Christy Turlington.

- Advertisement -

În anul 2000, la exact 10 ani de când cariera ei a luat avânt, Crawford a renunțat la modelingul cu normă întreagă. De atunci, fostul top-model a scris o carte, Becoming, a lucrat ca purtător de cuvânt pentru mai multe branduri și chiar și-a lansat o linie de mobilier.

Când Crawford a început să se apropie de 50 de ani, ea începuse să-și observe vârsta în lucruri mărunte: „Pielea, părul, corpul tău. Am grijă de mine dar știu că sunt o femeie de 51 de ani. ”

Fostul supermodel a avut și un moment greu cu oamenii din mediul online care au reacționat la schimbarea ei de înfățișare, spunând: „Nu am nevoie ca toată lumea de pe Instagram să îmi atragă atenția că nu mai arăt la fel ca la 20 de ani. Știu asta”.

- Advertisement -

După un timp, Crawford a acceptat faptul că nu poți da timpul înapoi și că este mult mai important să te concentrezi asupra prezentului. După cum a împărtășit: „Indiferent ce fac, nu voi mai arăta ca la 20 sau la 30 de ani. Vreau doar să arăt bine la 50 de ani. Există o presiune asupra femeilor să facă imposibilul, adică să nu îmbătrânească.”

În cele din urmă, vârsta lui Crawford a devenit sentimentul ei de mândrie, deoarece reflectă toate realizările sale. „Nu am 25 de ani, așa că de ce să încerc să arăt ca la 25 de ani? De ce aș vrea ca cineva să mă confunde cu o persoană de 25 de ani? Am avut copii. Am toată această experiență de viață”.