Freddie Mercury iubea pisicile: erau precum copiii lui. Iată cât de devotat le-a fost artistul!

- Advertisement -

Fie că le-a dedicat un album întreg, sau că vorbea cu ele prin telefon, Freddie Mercury a fost devotat pisicilor lui! Freddie Mercury a fost un iubitor mare de animale și chiar le-a folosit pe multe dintre animăluțele sale de companie ca inspirație pentru lansarea unor piese. Vezi aceste imagini de colecție cu Freddie Mercury alături de pisicile sale!

Se pare că dragostea pentru feline a început în anii `70, după ce iubita lui de atunci, Mary Austin, i-a dăruit două pisici. Pe Tom și pe Jerry!

- Advertisement -

Atunci când nu era acasă, el o suna pe Mary să pună pisicile lângă receptor și începea să le vorbească.

Peter Freestone, asistentul său personal, a povestit că pisicile făceau parte din familia lui Freddie şi le trata ca atare.

Jacky Smith, liderul fan clubului oficial al trupei Queen, a declarat că pisicile au fost adoptate din diverse centre de îngrijire.

- Advertisement -

Se pare că artistul a avut în total 10 pisici: Tiffany, Dorothy, Delilah, Goliath, Miko, Oscar si Romeo, Tom și Jerry.

În 1985, Freddie a dus devotametul pentru feline la un alt nivel! Artistul le-a dedicat albumul lui solo „Mr. Bad Guy”, atât celor trei pisici ale lui, cât și „tuturor iubitorilor de pisici, din întreg universul”.

- Advertisement -

De asemenea, piesa „Delilah”, de pe ultimul album înregistrat alături de trupă, este dedicată tot uneia dintre pisicile lui. Cântecul are și un solo de chitară, al lui Brian May, ale cărui armonice, par să imită mieunatul felinelor.

Freddie Mercury și-a demonstrat iubirea pentru feline în decursul întregii sale cariere. În ultimul portet, el poartă o vestă cu imaginea unor pisici. La o privire mai atentă, fanii au realizat că acelea sunt chiar pisicile artistului. Freddie a purta aceeași vestă și în ultimul clip filmat, cel al piesei „These Are The Days Of Our Lives”.