Acasă Curiozitati Cifra incredibila pe care o arată cântarul vedetelor: greutatea reală a lui Beyoncé, J. Lo și a altor celebritati

Cifra incredibila pe care o arată cântarul vedetelor: greutatea reală a lui Beyoncé, J. Lo și a altor celebritati

0
Cifra incredibila pe care o arată cântarul vedetelor: greutatea reală a lui Beyoncé, J. Lo și a altor celebritati

Mulți oameni sunt foarte interesați de viața personală a vedetelor, mai ales când vine vorba de aspectul și greutatea lor. Jurnaliștii și fanii vedetelor urmăresc îndeaproape fiecare schimbare la nivel fizic pentru a discuta toate detaliile. În această compilație, vei afla cât cântărește Keira Knightley, Beyoncé, Jennifer Aniston, J. Lo și alte 6 femei celebre.

1. Kate Middleton – 55 de kilograme

Ducesa de Cambridge urmează o dietă strictă cu conținut scăzut de carbohidrați și nu este deosebit de pasionată de sport. Interesul ei pentru fitness rămâne la nivelul vizionarii antrenamentelor pe YouTube. Kate Middleton preferă mâncarea de casă pentru că așa poate controla echilibrul exact al raportului dintre proteine, grăsimi și carbohidrați din aportul caloric zilnic.

2. Kelly Clarkson – 78 de kilograme

Talentata cântăreață s-a confruntat cu critici pentru apariția ei încă de la American Idol. Dar Kelly a învățat să ignore comentariile negative, să-și păstreze încrederea și să rămână fericită. „Sentimentul meu de fericire și starea de spirit interioară este cel mai important lucru. Nimeni nu-mi poate submina încrederea în mine”, spune Kelly Clarkson.

3. Keira Knightley – 50 de kilograme

Kira are în mod natural o silueta zveltă, ceea ce explică greutatea ei de 50 kg. Unii oameni spun că are anorexie, dar acest lucru nu este adevărat – Kira preferă doar porții mici de mâncare. Doar mâncând porții mici, actrița se simte ușoară și grațioasă, iar aceasta este alegerea ei personală.

4. Alicia Keys – 65 de kilograme

Alicia Keys în 2016 a decis să înceapă o mișcare anti machiaj, refuzând să folosească cosmetice în public. Fața ei a devenit un mesaj pozitiv care vorbește despre acceptarea de sine și despre faptul că este deschisă la frumusețea  naturală. Același lucru este valabil și pentru corp, inclusiv pentru greutate.

5. Charlize Theron – 55 de kilograme

Actrița se străduiește să-și mențină greutatea la 55 kg. Charlize nu este înclinată să fie supraponderală, dar pentru rolul ei din filmul „Monstru”, pentru care a primit un Oscar, a trebuit să pună încă 15 kilograme. Cu toate acestea, după filmări, actrița a reușit rapid să slăbească.

6.Beyoncé- 68 de kilograme

Beyoncé nu a mai mâncat carne de mult timp. La început, fanii au crezut că cântăreața a devenit vegetariană, dar ulterior s-a dovedit că nu a renunțat definitiv la carne, ci s-a limitat temporar. Beyoncé crede că absența cărnii în dietă a ajutat-o ​​să se simtă mai bine și să piardă ceva în greutate.

7. Kylie Jenner – 61 de kilograme

Kylie Jenner a recunoscut recent că s-a îngrășat. Dar ea nu își face griji pentru asta. „Sunt încrezătoare și fericită cu corpul meu”, scrie Kylie pe rețelele de socializare. În ciuda tuturor, ea continuă să se încânte pe ea și pe fanii ei cu ședințe photo nesfârșite.

8. Jennifer Lopez – 56 de kilograme

În ciuda vârstei ei, Jennifer Lopez menține o formă uimitoare. J. Lo are tendința de a fi supraponderală, așa că își monitorizează cu atenție dieta, acordă atenție îngrijirii personale și nu ratează antrenamentele. Astfel, ea reușește să mențină greutatea în jurul a 56 de kilograme.

9. Jamila Aliya Jamil – 58 de kilograme

Jamila este o actriță britanică care a devenit faimoasă pentru rolul din serialul de comedie The Good Place. De-a lungul vieții, s-a confruntat în mod repetat cu probleme precum anorexia și probleme de sănătate. Jamila a decis să-și folosească popularitatea pentru a împărtăși un mesaj important despre importanța de a te iubi și de a te accepta pentru cine ești.

10. Jennifer Aniston – 50 de kilograme

Într-un interviu, Jennifer a spus că înainte greutatea ei era de 59 de kilograme, dar în acest moment a slăbit până la 50 de kilograme. Cu toate acestea, unii fani se îndoiesc de cuvintele ei și nu o cred pe actriță. În ciuda tuturor lucrurilor, Jennifer continuă să insiste poziția ei.

Până la urmă, nu cifrele de pe cântar definesc starea de sănătate fizică și spirituală. Cel mai important lucru este să te simți bine cu tine și să te iubești așa cum ești.