Array

Top 5 orașe din Europa în care milenialii și-ar dori să locuiască

Recent, Nestpick, o platformă de imobiliare, a făcut un mic studiu cu privire la orașele în care milenialii și-ar dori să trăiască. Studiul a luat în calcul factori precum costul traiului, oportunitățile de job-uri și mijloacele de transport în comun etc. Iată mai jos care au fost preferințele persoanelor sub 30 de ani.

- Advertisement -

Amsterdam

Nu e de mirare că e primul pe lista preferințelor milenialilor, e unul dintre orașele-bijterie ale Europei. Deși e o destinație perfectă pentru vacanțe, cu ale sale peste 1.000 de poduri și și peste 2.000 de case-vapor, Red Light District, Muzeul Madame Tussaud etc., Amsterdamul găzduiește peste 170 de naționalități.

 

Berlin

Berlinul e acum orașul preferat de artiști din toate colțurile lumii, așa au și devenit celebre cartiere precum Neukoll sau Kreuzberg, unde majoritatea își stabilesc studiourile, bouticurile etc.

Advertisements
- Advertisement -

Munchen

De ce preferă tinerii să locuiască în Munchen? În primul rând, pentru că e considerat business hub-ul Germaniei, iar oportunitățile de joburi sunt pe măsură. Apoi, factori precum stilul de viață, diversitatea culturală sau faptul că e cel mai însorit oraș al Germaniei ar putea juca un rol decisiv în alegerile lor.

 

Lisabona

După cum scria și The Independent, conform unui studiu recent, 60% dintre tinerii cu vârste cuprinde între 18 și 35 de ani caută să se mute în străinătate. Ce spun tinerii care au ales Lisabona? Principalele motive care i-a îndemnat să ia în considerare Capitala Portugaliei au fost calitatea vieții, prețurile rezonabile și clima.

- Advertisement -

 

Antwerp

E orașul în care au studiat unii dintre cei mai mari designeri ai lumii, iar Royal Academy of Fine Arts e ales, an de an, de tot mai mulți tineri care vor să studieze arta și designul vestimentar.

Advertisements

AdvertisementsDo NOT follow this link or you will be banned from the site!