12 celebrități care au ajuns să fie cu adevărat prieteni sau chiar colegi de cameră

- Advertisement -

Avem tendința de a privi celebritățile ca pe niște creaturi perfecte, aproape non-umane, care nu au nimic în comun cu noi. Dar adevărul este că ele sunt exact ca noi atunci când vine vorba de viețile lor reale. De exemplu, așa cum noi cunoaștem și ne împrietenim cu oameni de la serviciu, același lucru se întâmplă și în cazul lor. De asemenea, este incredibil cât de mulți dintre ei se cunosc înainte de a deveni parteneri de început, pur și simplu pentru că au fost colegi de cameră.

Mai jos v-am pregătit 12 imagini uimitoare cu celebrități care au ajuns să fie cu adevărat prieteni sau chiar colegi de cameră.

  1. Mark Ruffalo și Taika Waititi

Acest duo nu se ferește niciodată să își arate latura hilară și stângace pe rețelele de socializare. Ei împărtășesc o adevărată relație de prietenie.

2. Michael Douglas și Danny DeVito

- Advertisement -

În zilele noastre sunt, fără îndoială, icoane ale Hollywood-ului, dar prietenia lor a început cu mult înainte ca amândoi să se afirme în carieră. De fapt, cei doi s-au întâlnit în urmă cu 55 de ani, în 1967, pe plajă, când amândoi aveau 23 de ani – Douglas a descris întâlnirea cu DeVito ca fiind „începutul unei lungi prietenii”.

3. Poppy Delevingne și Sienna Miller

Sienna Miller și Poppy Delevingne au împărțit un apartament în New York cu ani în urmă și au rămas în continuare prietene foarte apropiate. Miller a apreciat întotdeauna faptul că Delevingne nu o lua prea în serios. Iar Delevingne o consideră pe Miller „o soră din alt domn”. Aceste femei împărtășesc o prietenie de lungă durată, sinceră și își fac mereu timp să se întâlnească.

- Advertisement -

4. Nicole Kidman și Naomi Watts

Actrițele de la Hollywood s-au cunoscut la unul dintre cele mai bune licee de fete din Sydney și de atunci sunt prietene apropiate. Ambele au apărut împreună pe ecran într-un film din 1991 și și-au exprimat dorința de a se reuni din nou pentru un nou proiect.

5. Ilana Glazer și Rachel Bloom

Bloom și Glazer au locuit împreună după terminarea facultății în New York. Timp de mai bine de un an, au împărtășit experiențe de la începutul carierei lor pe canapeaua din apartamentul lor din Brooklyn.

- Advertisement -

6. Pete Davidson și Machine Gun Kelly

Cei doi s-au întâlnit în 2017 pe platoul de filmare al serialului de comedie Wild ‘n Out, iar Pete Davidson a recunoscut că el și Machine Gun Kelly au devenit „cei mai buni dintre prieteni” atunci când s-au unit din nou pe platoul de filmare al peliculei The Dirt, în 2019.

7. Lauren Graham și Connie Britton

Ambele au fost la același curs de actorie în New York și s-au împrietenit rapid. Amândouă au decis să încerce marea mutare la Los Angeles. În apartamentul lor, au împărtășit o perioadă din viața lor în care totul părea posibil, încercau doar să își urmărească visele.

8. Aaron Paul și Bryan Cranston

Ambii actori au fost co-staruri în Breaking Bad, iar relația lor a rămas la fel de puternică, chiar și după terminarea serialului. Aaron Paul a recunoscut despre Bryan Cranston: ”A devenit unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei, mentorul meu. Cineva în care mă pot încrede.”

9. Judd Apatow și Adam Sandler

Amândoi acești bărbați talentați au împărțit un apartament de 900 de dolari pe lună în Valley, pe vremea când se străduiau să devină comedianți, cu mult înainte de a prelua Hollywood-ul și a ne face să râdem. În cele din urmă, Apatow a devenit regizor și producător, iar Sandler, actor.

10. Jamie Dornan și Andrew Garfield

Înainte de a deveni celebri, actorii au fost colegi de cameră. Jamie Dornan a precizat pe covorul roșu de la Oscaruri: „Ne cunoaștem de 17 ani.”

11. Emma Stone și Bradley Cooper

Au fost colegi de cameră în Hawai, în timpul filmărilor pentru pelicula Aloha, ceea ce a dus la dezvoltarea unei legături speciale între ei. După cum a explicat Cooper, au ajuns să se cunoască foarte bine.

12. Kevin Hart și Dwayne Johnson

Cei doi actori au apărut în mai multe filme împreună, printre care Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw și Jumanji: Welcome to the Jungle, și se pare că perechea a dezvoltat o legătură puternică de-a lungul timpului.