Kate Hudson dezvăluie modul în care inevitabila chimie de pe ecran cu Matthew McConaughey îi afectează viața personală

- Advertisement -

Kate Hudson și Matthew McConaughey au făcut deja pereche în mai multe filme. Și le place cu adevărat să lucreze unul cu celălalt. Recent, cei doi s-au reunit prin intermediul Instagram pentru a aniversa 20 de ani de la una dintre celebrele lor comedii romantice. Acolo, ei au împărtășit ce impact a avut experiența lor asupra procesului de filmare.

Mai jos v-am pregătit câteva detalii despre modul în care Kate Hudson și Matthew McConaughey au fost afectați în viața reală din cauza scenelor în care au jucat împreună.

A doua oară când au lucrat împreună, McConaughey a ajutat-o pe frumoasa sa parteneră să treacă peste vestea că divorțul de soțul ei de atunci, Chris Robinson, a fost finalizat.

A fost un moment greu pentru ea, dar cu tot sprijinul lui McConaughey i-a fost mult mai ușor să facă față tuturor problemelor cu care se confrunta în acel moment.

- Advertisement -

Fool’s Gold a fost a doua oară când au lucrat împreună, după How to Lose a Guy in 10 Days din 2003. Actrița își amintește că, la acea vreme, să fii pe acel platou cu Matthew a fost pur și simplu cel mai frumos lucru.

Se aflau pe o barcă care mergea spre reciful exterior. McConaughey cunoștea situația, așa că a încercat să fie aproape și să o înveselească pe Hudson. Ea recunoaște că el a ajutat-o cu adevărat să treacă prin acea tranziție dificilă.

- Advertisement -

Actorul din Interstellar are el însuși o viață fericită alături de soția sa Camila Alves și de cei 3 copii ai lor. Cu toate acestea, pe platoul de filmare, el are o abordare destul de diferită a filmărilor, în special a tuturor „momentelor fierbinți”.

Hudson, pe de altă parte, spune că săruturile lor de pe marele ecran nu sunt la fel de intime cum ar putea fi în viața reală. Totuși, ea se menține profesionistă și recunoaște că de fapt încearcă „să creeze ceva care să evoce ceva într-un anumit fel”.

Chimia dintre ei părea atât de autentică încât mulți fani au început chiar să se întrebe dacă cei doi au o relație în viața reală. Actorul din Interstellar a mărturisit că a avut anumite îndrăgostiri, în ciuda faptului că a luat-o ca pe o simplă parte a actoriei.

- Advertisement -

Totuși, acesta nu este singurul lucru care rezonează cu spectatorii și cu actorii înșiși. Aceștia recunosc că sunt oameni sensibili, dar că lasă loc și pentru un strop de spontaneitate și încearcă să fie naturali pe platou. Ceea ce este grozav este că amândoi împărtășesc cu adevărat această etică de lucru fenomenală.

Ceea ce este mai interesant este cât de diferiți sunt cei doi actori în viețile lor personale. McConaughey este un familist, în timp ce Hudson a reușit să creeze o unitate serios de puternică cu cei 3 copii ai săi care au 3 tați diferiți.