10 fotografii care au în spatele lor povești înduioșătoare

- Advertisement -

Uneori se pot întâmpla lucruri cu adevărat rele în jurul nostru, lucruri dificil de rezolvat. Poveștile din acest articol vă vor aminti că tot ceea ce ne înconjoară este de fapt făcut din bunătate și că noi oamenii suntem făcuți să ne susținem reciproc și să ne ajutam când vin vremurile grele.

Mai jos v-am pregatit 10 imagini care au in spatele lor povești uimitoare .

  1. O femeie a împărtășit fotografiile care arată cum boala Alzheimer a schimbat mintea mamei sale. Diferența dintre primul pătrat crosetat precis și ultima bucată de lână încurcată este de 2 ani.

2. Un designer de costume din SUA a dat acestui fluture ocazia de a zbura. Înainte de a-si pierde viata, mama lui Romy i-a spus: „De fiecare dată când vezi un fluture, să știi că eu am venit să te vizitez”. S-a întâmplat acum câțiva ani când mama lui Romy era bolnavă de cancer. Ulterior, fata a decis că va încerca să facă tot posibilul pentru a proteja fluturii din această lume.

- Advertisement -

3. Această vedetă de fotbal american ia masa cu un băiat pe care ceilalți copii îl evită din cauza autismului său. Această fotografie emoționantă a fost împărtășită de mama băiatului. Ea scrie că, în ciuda faptului că fiul ei este amabil și comunicativ, ceilalți copii încă îl evită pentru că are autism.

4. Un soldat la înmormântarea celui mai bun prieten al său. Kyle l-a întâlnit pentru prima dată pe ciobanescul german Bodza în timpul unei misiuni militare.

5. Un bătrân a cărui casă tocmai a ars îmbrățișează un pisoi. Ali, pensionar dintr-un sat din Turcia, și familia lui tocmai au pierdut totul într-un incendiu. Casa in care locuiau s-a facut cenușă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și pensionarul a reușit chiar să-și salveze pisoiul din casă.

- Advertisement -

6. Tatăl unei fete care a incetat din viata le-a cerut utilizatorilor unui site Photoshop o fotografie cu fiica sa, sa o poata vedea macar o data.

7. Un cadet și-a indeplinit visul  – a absolvit academia militară și a devenit pilot. La ceremonia de începere de la West Point, NY, unul dintre absolvenți nu a putut să-și rețină lacrimile.

8. Moș Crăciun calmează un băiat al cărui tată este grav bolnav. Când Jacob, în ​​vârstă de 12 ani, a venit la Moș Crăciun , nu a cerut jucării sau obiecte noi, singura lui dorință de Crăciun a fost ca tatălui său sa reuseasca sa invinga boala.

9. Peste 100 de piloți au venit la înmormântare pentru a-și sprijini colegul a cărui fiică si-a pierdut viata intr-un foc la școală.

- Advertisement -

10. Această fotografie descrie o mamă care și-a pierdut mânzul și un mânz care și-a pierdut mama.