„Vreau să trăiesc până la 105 ani pentru a-l vedea absolvind”, povestea doctorului care a devenit tată la 83 de ani

- Advertisement -

Aducerea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie din istoria unui cuplu și, deși cel mai des se întâmplă să avem un copil între al doilea și al patrulea deceniu de viață, există ocazii în care miracolul vieții ne poate surprinde la o vârstă înaintată. Acesta a fost cazul medicului argentinian Alberto Cormillot, care s-a căsătorit cu o femeie cu 48 de ani mai tânără decât el și a devenit tată la vârsta de 83 de ani.

Mai jos v-am pregătit povestea unui bărbat care a decis să își întemeieze o nouă familie la vârsta a treia, cu o filozofie de viață care dărâmă toate prejudecățile.

Născut la 31 august 1938, la Buenos Aires, Alberto Cormillot este cel mai cunoscut nutriționist argentinian. De-a lungul îndelungatei sale cariere, a ajutat mii de persoane cu tulburări de alimentație să își schimbe viața prin intermediul instituțiilor sale de tratare a obezității, a activităților educaționale și a mesajelor din mass-media.

Cea mai pură iubire nu cunoaște vârstă sau prejudecăți.

Deși este recunoscut pentru marea sa carieră, viața personală a intrat în atenția publicului în 2019, când a anunțat că se va căsători cu Estefanía Pasquini, o femeie cu 48 de ani mai tânără decât el.

- Advertisement -

Și în 2021 și-au întâmpinat primul copil . În ceea ce privește dieta copilului său, medicul a spus că el și soția lui au fost de acord ca, copilul lor să nu mănânce sare sau zahăr în primii 2 ani.

Odată cu vestea paternității sale la acea vârstă, comentariile cu prejudecăți de la terți, din păcate, nu au întârziat să apară, însă cuplul a rămas puternic în fața criticilor, ambii fiind convinși de decizia lor și nimeni nu avea cum să le ia bucuria.

În cele din urmă, visul cuplului s-a împlinit pe 17 septembrie 2021, când mult așteptatul copil , Emilio, s-a născut în stare perfectă. Două zile mai târziu, au plecat împreună acasă pentru a începe noua lor aventură.

- Advertisement -

Acest bărbat vede bătrânețea ca pe o nouă posibilitate de a face totul.

Să ai un copil la 83 de ani este o piatră de hotar. Alberto este o reflectare fidelă a faptului că bătrânețea poate fi trăită într-un mod foarte pozitiv și critică conotația negativă pe care societatea o are despre ea.

În ciuda provocărilor cu care se confruntă odată cu vârsta, el a spus că vrea să trăiască până la 105 ani pentru a-și vedea băiatul absolvent. „Nu voi putea fi așa cum poate fi un tânăr de 30 de ani, asta e sigur, dar voi face ce pot”.