Mecanicul rămăsese fără loc de muncă, se ducea la interviu când a văzut un bătrân care-și lovea mașina. I-a reparat-o, dar întârziase la interviu. Când a ajuns acolo a avut cea mai mare supriză din viața lui, ce i s-a întâmplat e unicJimmy lucra ca mecanic dar nu avusese de muncă în ultima vreme. Bărbatul avea un suflet bun, dar mereu îi fusese frică să aplice pentru un nou loc de muncă. Dar în acea zi se întâmpla să meargă la un interviu.

Era îmbrăcat într-o cămașă albă și costum. Voia să ajungă acolo mai devreme, tocmai de aceea plecase de acasă la 8:30, deși întâlnirea lui era abia la 10:00.

Când Jimmy a ajuns la stația de autobuz, a văzut un bărbat mai în vârstă care-și lovea mașina. Mecanicul cu inimă bună s-a oferit să ajute și a reușit să-i repare bărbatului mașina, dar mai avea foarte puțin timp să ajungă la interviu.

Bătrânul era foarte recunoscător și s-a oferit să-l plătească, dar Jimmy nu voia să ia banii. Bătrânul a insistat atunci să îl conducă la interviu, iar Jimmy a fost de acord. Omul l-a dus cu mașina până la birou, apoi a plecat. Atunci când Jimmy a intrat în sala de așteptare, a văzut că erau mulți care își doreau slujba la care aplicase și el. A mai observat și că toți erau curați, pe când el era plin de ulei de la mașina bătrânului pe care îl ajutase.

Cei care aplicaseră pentru locul de muncă erau chemați unul câte unul, dar toți au plecat dezamăgiți. În cele din urmă a venit și rândul lui Jimmy.

El a fost aproape șocat să vadă că cel care îi lua interviul era chiar bătrânul pe care îl ajutase cu ceva vreme în urmă! Bărbatul era managerul companiei, acesta i-a zis: ,,Sunt destul de sigur că iau decizia corectă când te invit să faci parte din echipa noastră înainte să pleci din birou. Pur și simplu știu că vei fi un om muncitor în care vom putea avea încredere. Felicitări, slujba e a ta!”

sursa

Bucharest
ploaie ușoară
6.7 ° C
7.8 °
6 °
81 %
1.5kmh
92 %
mar
8 °
mie
15 °
joi
11 °
vin
13 °
sâm
16 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,7533
USD
4,2158
GBP
5,5699
AUD
3,0104

CELE MAI VIZIONATE

Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa?

Populaţia planetei se află în continuă creştere, iar tot mai mulţi oameni se mută din zona rurală către oraşe, ceea ce reprezintă o provocare...

14 Trucuri absolut indispensabile pentru toți cei care iubesc o casă curată

Cu totii ne dorim sa avem o casa curata si aranajata iar pentru asta muncim ore in sir pentru a face ordine si a...

Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone

Siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritatea noastră principală. Cu ajutorul câtorva coduri scurte, puteți afla mai multe despre setările telefonului și puteți afla dacă...

9 sfaturi mai puțin cunoscute pentru un somn cat mai bun in avion

In ultima vreme cu totii incepem sa calatorim din ce in ce mai mult fie in vacante fie in interes de servicu. Cert este...

18 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima

Actele de bunătate sunt fapte mari sau mici, altruiste, pe care le facem spontan pentru a ajuta alți oameni sau animale.  Mulțumită Internetului, putem...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: