11 secrete mondiale despre care nu vei ști niciodată adevărul

- Advertisement -

Planeta noastră uimitoare nu va înceta niciodată să ne creeze surprize! Există o mulțime de lucruri care nu pot fi analizate sau explicate. Ele sunt încă o enigmă pentru omenire, dar continuă să ne atragă atenția.

Mai jos v-am pregatit 11 imagini cu diverse secrete din lume despre care nu ai aflat inca adevarul.

1.Moeraki Boulders – Cel mai uimitor fapt despre acesti bolovani este dimensiunea și forma lor. Cum ar putea apărea astfel de pietre perfect sferice? Încă nu există un răspuns clar .

- Advertisement -

2. Migrația animalelor – Este un fenomen natural. Animalele călătoresc dintr-un loc în altul, de obicei în același anotimp al anului. Cu toate acestea, oamenii de știință nu pot explica existența unui instinct atât de important.

3. Marele Sfinx din Giza – Micul cap al Sfinxului l-a făcut pe geologul din Boston, Robert Schoch, să presupună că statuia avea inițial capul unui leu . Acest cap a fost sculptat în chipul zâmbitor si misterios al unui faraon.

4. Piramida neterminată a lui Zawiyet el-Aryan, Egipt – Piramida Zawiyet el-Aryan a fost interzisă turiștilor timp de mai multe decenii. Holul de 75 de metri adâncime a fost decupat din roca de bază solidă din calcar.

- Advertisement -

5. Licurici sincronizați – În loc să clipească ori de câte ori doresc, acesti licurici se aprind în același timp (la fiecare 1-2 secunde) – sunt într-adevăr sincronizati.

6. Piatra Meredith – Această piatră a fost găsită în 1872 în timpul lucrărilor de terasament din orașul Meredith de pe malul lacului Winnipesaukee (New Hampshire, SUA). Piatra Meredith este o bucată de cuarț prelucrat.

7. Taos fredonează – Cetățenii din Taos (New Mexico, SUA) aud de mulți ani un zumzet de frecvență joasă de origini necunoscute. Sunetul seamana cu cel al vehiculelor grele care se deplasează pe drum.

8. Labirintele de piatră ale insulei Bolșoi Zayatsky – Există o mulțime de construcții spiralate din piatră pe insula Bolshoi Zayatsky. Nimeni nu le cunoaște funcțiile exacte, dar numărul teoriilor este mare: labirintele ar fi putut fi folosite pentru ritualurile vechi.

- Advertisement -

9. Strălucire roșie peste Oceanul Pacific – Această stranie lumină roșie a fost văzută pentru prima dată de Christian van Heijst. Zbura din Hong Kong în Alaska cu Boeing-ul său 747-8 când a observat o strălucire roșie sub el. Această strălucire a apărut după un fulger .

10. Minge de piatră în Bosnia – Unii oameni presupun că strămoșii noștri antici au făcut astfel de roci ca simboluri ale obiectelor cerului sau ca un delimitator pentru granițele stăpânirilor lor. De fapt, originile bilelor de piatră din diferite țări de pe planetă sunt necunoscute.

11. Mormântul lui Genghis Khan – Timp de secole, oamenii au fost curioși de locația mormântului faimosului Genghis Khan. Au fost făcute mai multe descoperiri în Mongolia și China, dar nimeni nu poate spune unde este îngropat marele lider.