10 spații ascunse în cele mai renumite clădiri din lume

- Advertisement -

Descoperirea unei noi fețe a unei clădiri vechi pline de istorie este una dintre marile bucurii pentru curioșii care călătoresc în lume în căutarea emoțiilor. De îndată ce ne-am hotărât să știm totul despre atracțiile celebre ale lumii aflăm că există mai multe secrete de găsit care nu sunt cunoscute publicului larg.

Mai jos v-am pregatit 10 fotografii care ne arata cele mai uimitoare spatii ascunse din cele mai renumite cladiri din lume.

  1. Peștera Duhului Rău, Cascada Niagara, Canada

Aceasta pestera se află pe drumul spre cascadă , iar o legendă indiană spune că în urmă cu mulți ani, un duh rău a rămas prins în această peșteră.

2. O platformă de supraveghere în torța Statuii Libertății, New York, SUA

- Advertisement -

Până în 1916 , a existat o scară care ducea spre balconul din interiorul torței. Dar în acel an, torța a fost deteriorată, iar turiștilor li s-a interzis accesul. Torta este încă închisa publicului, deși a fost renovata.

3. Apartamente secrete din Castelul Cenușăreasa, Disney World, SUA

Camera este intr-un hotel foarte scump, totuși nu puteți rezerva o noapte în ea cu toți banii din lume , dar puteti castiga ocazia de a sta aici participand la o tombola organizata de Disney World.

4. Baia cardinalului Bibbiena, Papal Apartments, Vatican

- Advertisement -

Este o baie decorată de Raphael Santi și ucenicii săi în 1516 . Face parte din apartamentele cardinalului Bibbiena.

5. Etajul 103 al Empire State Building, New York, SUA

Lumea știe că există o platformă de supraveghere la etajul 102 al clădirii. Cu toate acestea, vă puteți bucura de vedere și de la etajul 103 , unde există o cameră mică cu un balcon mic.

6. Tunelurile de sub Las Vegas Strip, Las Vegas, SUA

Sub strada principală de divertisment din Las Vegas se afla un sistem larg de tuneluri , iar acolo sunt găzduite câteva sute de persoane fără adăpost.

- Advertisement -

7. O închisoare din Palatul Dogilor, Veneția, Italia

Sub Palatul Dogilor Venețieni există o închisoare care l-a ținut odinioară pe renumitul Giacomo Casanova . În cei 400 de ani de istorie, el a fost singura persoană care a scăpat vreodată din ea.

8. Stația de metrou abandonată a Primăriei, New York, SUA

Primăria , stația de metrou, din New York a funcționat in ani 1904-1945 și a fost închisă din cauza trenurilor noi pentru ca acestea nu aveau loc sa intoarca .

9. Clădirea goală din Times Square, New York, SUA

În ciuda faptului că le aduce proprietarilor aproximativ 23 de milioane de dolari în fiecare an, nu există nimic în interiorul clădirii One Times Square . Compania care deținea clădirea a dat faliment în 1992, după care a fost vândută unei firme de publicitate.

10. Apartamentul privat al lui Gustav Eiffel, Paris, Franța

La etajul al treilea al Turnului Eiffel, există un apartament care aparținea însuși domnului Eiffel, unde si-a salutat oaspeți stimabili, inclusiv Thomas Edison.