Tik-Tokul face minuni! Dintr-un roman banal a devenit un bestseller la 11 ani de la lansare

- Advertisement -

  O femeie în vârstă de 40 de ani a fost hotărâtă să mențină în viață visul tatălui ei. Lloyd Devereux Richards a devenit un autor de succes la mai bine de un deceniu de la lansarea thriller-ului său, datorită planului genial al lui Marguerite.

Iată o poveste care ne reamintește faptul că miracolele se pot întâmpla oricui și că uneori se întâmplă când ne așteptăm mai puțin.

În vârstă de 74 de ani, tatăl a trei copii, a început să scrie cartea Stone Maidens la sfârșitul anilor ’90 și a reușit în cele din urmă să o publice în noiembrie 2012.

Cartea este un thriller care ar fi fost inspirat de o serie de evenimente care s-au petrecut la mijlocul anilor 1970, în timp ce Lloyd urma cursurile universitare. Din păcate, Stone Maidens nu a atras prea multă atenție atunci când a fost lansată, în urmă cu mai bine de un deceniu.

- Advertisement -

Dar, după atâta timp, Marguerite Richards, fiica lui Lloyd, a continuat să creadă în munca tatălui ei și era hotărâtă să facă din ea un succes. Așa a luat inițiativa de a deschide un cont TikTok în numele tatălui ei pentru a-i promova romanul.

Videoclipul de debut al lui Marguerite pe TikTok a adunat peste 43 de milioane de vizualizări și peste 10 milioane de like-uri.

Fiica iubitoare a menționat că: ”Este atât de fericit chiar dacă vânzările nu sunt grozave. Mi-ar plăcea ca el să obțină niște vânzări. El nici măcar nu știe ce este TikTok”.

- Advertisement -

Mulțumită videoclipului lui Marguerite, exemplarele cărții au început să se vândă rapid, făcând-o să urce vertiginos pe lista celor mai bine vândute cărți de pe Amazon și ajungând chiar pe locul 1 la un moment dat.

Marguerite a postat, de asemenea, un videoclip pe TikTok cu reacția tatălui său la noul succes dobândit. În videoclip, care a strâns peste 1,5 milioane de aprecieri, Lloyd rămâne fără cuvinte și în lacrimi în timp ce citește comentariile pozitive pe care le-a primit online.

- Advertisement -

Ca un gest de recunoștință față de susținătorii săi, Lloyd a împărtășit cel mai bun sfat al său pentru scris. El a spus simplu: „Scrieți, rescrieți și scrieți din nou și nu renunțați niciodată.”