Tatăl a 9 copii divorţează de mama acestora, după ce a aflat că este steril

- Advertisement -

Uneori, viaţa e mai ceva ca în filme. Un bărbat, tatăl a 9 copii, a intentat divorţ după ce a aflat că este steril.

Bărbatul, învăţător în Rabat, capitala Marocului, a mers la un control medical din pricina unui chist de pe unul dintre testicule pe care îl avea de la naştere.

Omul a început, recent, sa simtă o stare de disconfort şi a mers la urolog, unde avea să afle vestea care l-a şocat: din cauza chistului, el a fost întotdeauna steril.

- Advertisement -

Bărbatul, tată a 9 copii, a primit şi un buletin de analize din care reiese faptul că este infertil de peste 50 de ani. Marocanul trece printr-o criză psihologică majoră după aflarea veştii.

El a solicitat divorţul, acuzându-şi soţia de adulter, fapta considerată infracţiune în Maroc. În cazul în care femeia va fi găsită vinovată, ceea ce probabil se va întâmpla, aceasta va fi condamnată la închisoare.

Cum ai reacţiona dacă ai afla că femeia care crezi că ţi-a dăruit copii te-a minţit toată viaţa?

CITESTE SI:

Un tată s-a pozat împreună cu fiica sa şi iubitul acesteia, dar un detaliu i-a adus critici

- Advertisement -

De obicei taţii sunt foarte protectivi cu fiicele lor.
Probabil din cauză că-şi aduc aminte ce gânduri aveau ei cu fetele când erau adolescenţi.

Un tată din Arizona și fost star de fotbal american, Jay Feely, s-a pozat alături de fiica sa și iubitul acesteia, iar un detaliu din imagine i-a atras critici.

Jay Feely s-a fotografiat alături de fiica lui și prietenul ei la balul de absolvire ținând un pistol în mână.

Sâmbătă noapte, el a postat imaginea pe o rețea socială, alături de mesajul: ”Îi doresc fiicei mele și prietenului ei distracție plăcută la bal #BadBoys”.

- Advertisement -

Imaginea a fost redistribuită de mii de ori, iar fostul star NFL a fost aspru criticat. Într-un final, a fost nevoit să-și ceară scuze și să precizeze că ”evident, a fost o glumă”, potrivit BBC.

SURSA: http://cespun.eu