Array

Intors in ring Daniel Ghita nu a avut mila de adversarul sau!

- Advertisement -

Daniel Ghita este unul dintre sportivii care au reusit sa ne faca mereu mandrii cu rezultatele sale. Acesta a luptat mereu pentru Romania si a reusit sa le aduca bucurii tuturor romanilor indiferent de locul in care se afla acestia.

Daniel Ghiţă s-a întors în ring ca un mare campion. ”The Savage Samurai” nu a avut milă de Dzevad Poturak, căruia i-a găsit încă din start punctul sensibil.

Loviturile joase de picior ale lui Ghiţă au avut explozia de altă dată şi l-au răpus pe bosniac în prima repriză. Ghiţă a luptat cu sufletul în sala de la Cluj.

Daniel Ghiță (n. 22 aprilie 1981, București) este un kickboxer român, la categoria super grea, care evoluează în competițiile GLORY International.

Titluri
2012 It’s Showtime Campion Mondial categoria grea
2010 K-1 World Grand Prix 2009 din Tokyo Finalist în primii 16
Campion Local Kombat la categoria grea
2005 WKN European Thai-boxing Campion la categoria grea
2002 Campion European de Muay Thai în Portugalia
2001 IFMA World Muay Thai Championships medaliat cu Bronz (+91 kg)
2000 Campion European de Muay Thai în Germania

- Advertisement -

În octombrie 2010, Daniel Ghiță a devenit primul luptător român care a intrat în K-1 World Grand Prix Final de la Tokyo, pentru care a trebuit să-l învingă prin KO pe Errol Zimmerman, în ultimul turneu de calificare la Seul. La turneu a luptat contra lui Gökhan Saki în sferturile de finală. El a luptat în ciuda faptului că era accidentat la picior și a arătat în luptă că el a fost în imposibilitatea de a dicta ritmul de luptă. El a reușit să obțină o rundă în plus după ce părea că Saki deja câștigase.
Pe 28 ianuarie 2012, la „It’s Showtime” 2012 din Leeuwarden, românul a rejucat meciul contra lui Hesdy Gerges, pentru titlul mondial la categoria grea. În prima repriză, Ghiță, cu un croșeu de stânga, a câștigat cel mai important titlu mondial al său până în prezent.