In anul 1934 aceste cvintuplete au devenit celebre!! Insa in spatele acestei poze se ascunde un adevar dureros!!

0

O lume întreagă a privit cu admirație cum septupleții McCaughey au absolvit liceul. Ei sunt primii septupleți din lume, care au supraviețuit, așa că nu este de mirare că sunt constant în atenția presei. Dar înainte de ei, au fost cinci surori din Canada, care au propria lor experiență în ceea ce privește lumina reflectoarelor și acum fac orice ca să atenționeze familiile cu gemeni multipli. Surorile Dionne au fost primele cvintuplete din lume, care au supraviețuit.

Ca un adevărat miracol medical al acelei perioade, ele au devenit celebre încă de la naștere. Oamenii din Canada și din întreaga lume erau fascinați de ideea că cinci surori identice cresc împreună. Acum, după mai bine de opt decenii de la nașterea cvintupletelor Dionne, haideți să le cercetăm viața fascinantă și plină de provocări, precum și lecțiile lor despre prețul faimei copilărești.

Cvintupletele Dionne (Yvonne, Annette, Cecile, Emilie și Marie) s-au născut pe 28 mai 1934, în Ontario de Nord. Părinții lor, Olivia și Elzire Dionnem erau franco-canadieni, aveau deja cinci copii și urmau să mai aibă încă trei după nașterea cvintupletelor.

În anii 1930 reproductologia era un domeniu încă necercetat. De aceea, sarcinile multiple, mai ales atât de numeroase, practic nu erau cunoscute. Surorile Dionne au fost concepute natural și au venit pe lume prematur, însă fără complicații serioase, spre surprinderea lumii medicale și a mass-mediilor.

Această naștere întâmplătoare a avut consecințe pe termen lung. Familia Dionne a fost aruncată pe drumul faimei și a spectacolului, atunci când un unchi binevoitor a scris un anunț despre nașterea fetițelor. Părinții au început să primească numeroase cereri de la diverse instituții, care doreau să le etaleze copiii neobișnuiți. Cu toate că multe dintre aceste instituții pretindeau că sunt medicale, majoritatea făceau parte din cultul expozițiilor cu ciudați, care dăinuiau chiar și în anii 1930.

Surorile Dionne nu au fost duse la niciuna dintre aceste instituții. În schimb, ele au fost luate de lângă părinții lor și au ajuns sub tutela statului pe când aveau doar patru luni. Până la urmă, guvernul a profitat de micuțe, exact cum ar fi făcut și acele expoziții de ciudați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.