Puiul de babuin cade în ghearele leoaicei! Aceste IMAGINI sunt emotionante!

0

Întâlnim adesea povestiri din lumea animalelor care ne lasă muţi de uimire.

Poveştile care ne impresionează cel mai mult sunt cele în care animalele manifestă compasiune sau bunătate faţă de celelalte.

Vă prezentăm mai jos o întâmplare petrecută în nordul Botswanei, Africa de Sud, care se încadrează perfect în această categorie.
Fotografii naturalişti Evan Schiller şi Lisa Holzwarth au fost martorii unui eveniment care i-a lăsat fără cuvinte în timp ce se aflau într-un safari. Din fericire, au reuşit să surprindă această întâmplare în câteva fotografii incredibile, care de atunci fac furori în întreaga lume.

Totul a început atunci când o leoaică a atacat un grup de babuini, capturând şi ucigând instantaneu o femelă.

Dar câteva clipe mai târziu fotografii şi-au dat seama că femela babuin nu era singură: micul său pui era încă agăţat de trupul acesteia.

Puiul a vrut rapid să se salveze, încercand să se caţere într-un copac. Dar era prea mic şi slab pentru a se urca de unul singur.

A fost momentul în care leoaica şi-a îndreptat atenţia spre el.

Fotografii care asistau la acest incident spectaculos s-au temut imediat de ce era mai rău: Că leoaica îl va mânca pe loc pe micul babuin.

În schimb, s-a întâmplat un miracol. Leoaica s-a apropiat blândă şi curioasă de puiul de babuin – şi peste câteva clipe cei doi au început să interacţioneze în joacă unul cu celălalt.

Remarcabil de blândă, leoaica l-a luat în treptat gură şi l-a dus într-un loc ferit. Câteva momente mai târziu, cei doi se îmbrăţişau.

Remarcabil de blândă, leoaica l-a luat în treptat gură şi l-a dus într-un loc ferit. Câteva momente mai târziu, cei doi se îmbrăţişau.

Câteva clipe mai târziu, un leu şi-a făcut apariţia în acel loc. Leoaica s-a ridicat imediat şi l-a pus pe fugă, moment surprins în fotografia uimitoare de mai jos.

În timp ce toate acestea erau în plină desfăşurare, tatăl babuin stătea într-un copac din apropiere, urmărind cu atenţie evoluţia evenimentelor.

El a profitat de neatenţia leoaicei pentru a interveni – a coborât rapid din copac, a luat puiul şi s-a căţărat împreună cu acesta într-un loc ferit de primejdie.

De-a dreptul incredibil! Mai întâi salvat de o leoaică, apoi de tatăl său curajos – acest mic babuin cu siguranţă a avut în acea zi un înger păzitor care l-a vegheat!

Acest eveniment este pur şi simplu extraordinar – de la blândeţea leoaicei faţă de puiul de babuin, până la curajul tatălui care şi-a riscat viaţa pentru a-l salva la final ca un adevărat erou. Distribuiţi dacă aţi fost impresionaţi atât de dragostea acestei leoaice, cât şi de cea a tatălui său!

sursa: www.livebizmedia.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.