Acasă Curiozitati 12 Reuniuni memorabile pe care brazilienii nu le vor uita niciodată

12 Reuniuni memorabile pe care brazilienii nu le vor uita niciodată

0
12 Reuniuni memorabile pe care brazilienii nu le vor uita niciodată

Fiecare generație este marcată de diferite evenimente și figuri celebre, unele se perpetuează de-a lungul anilor, în timp ce altele pur și simplu cad în anonimat sau nu apar atât de des în mass-media. La urma urmei, pe piață apar nume noi. Conflictele dintre prezentatorii din anii ’90 nu vor fi uitate niciodată, iar totul revine în prim-plan atunci când acești indivizi celebri decid să se reîntâlnească mai târziu.

Mai jos v-am pregătit 12 fotografii uimitoare cu cele mai epice reuniuni dintre artiști brazilieni.

  1. Grupul Br’oz s-a format în ediția masculină a reality show-ului Popstars, difuzat în 2003.

2. Grupul muzical format în 2002 în cadrul reality show – ului Popstars , de la SBT, a făcut să danseze toată Brazilia pe hituri precum „Ragatanga” și „Não pode para resist”.

3. Oricine și-a trăit tinerețea între anii 1990 și 2000 își amintește cu siguranță MTV-ul brazilian și VJ-urile sale iconice.

4. Când telenovela „Chiquititas” a împlinit 20 de ani, în 2017, Fernanda Souza (Mili) le-a reunit pe Aretha Oliveira (Pata), Renata Del Bianco (Vivi), Francis Helena (Cris), și Gisele Frade (Bia) în programul „Vai”.

5. Serialul „Malhação” (sezonul 14).

6. Serialul „Malhação” (sezonul 12).

7. Pentru cei care nu-și amintesc, „noua blondă a lui Tchan”, Sheila Mello , s-a alăturat grupului muzical în 1998, printr-un concurs desfășurat în „Programa do Faustão” de la Globo.

8. Serialul „Malhação” (sezonul 15).

9. Pedro, Zequinha și Nino, sau mai bine zis Luciano Amaral, Freddy Allan și Cássio Scapin s-au întâlnit din nou în cadrul unui moment special Ziua Copilului din „Programul Porchat” în 2017.

10. „Cruj, Cruj, Cruj. La revedere!”. Emisiunea TV Cruj , care a debutat pe SBT în 1997, a marcat copilăria multor brazilieni.

11. În 2018, prezentatoarea Xuxa Meneghel a cunoscut patru fete , care au format prima generație de asistenți de scenă a blondinei, între 1984 și 1990.

12. Iunie a fost marcată de reunirea a două prezentatoare emblematice TV braziliene: Xuxa și Eliana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.