12 Reuniuni memorabile pe care brazilienii nu le vor uita niciodată

- Advertisement -

Fiecare generație este marcată de diferite evenimente și figuri celebre, unele se perpetuează de-a lungul anilor, în timp ce altele pur și simplu cad în anonimat sau nu apar atât de des în mass-media. La urma urmei, pe piață apar nume noi. Conflictele dintre prezentatorii din anii ’90 nu vor fi uitate niciodată, iar totul revine în prim-plan atunci când acești indivizi celebri decid să se reîntâlnească mai târziu.

Mai jos v-am pregătit 12 fotografii uimitoare cu cele mai epice reuniuni dintre artiști brazilieni.

  1. Grupul Br’oz s-a format în ediția masculină a reality show-ului Popstars, difuzat în 2003.

2. Grupul muzical format în 2002 în cadrul reality show – ului Popstars , de la SBT, a făcut să danseze toată Brazilia pe hituri precum „Ragatanga” și „Não pode para resist”.

- Advertisement -

3. Oricine și-a trăit tinerețea între anii 1990 și 2000 își amintește cu siguranță MTV-ul brazilian și VJ-urile sale iconice.

4. Când telenovela „Chiquititas” a împlinit 20 de ani, în 2017, Fernanda Souza (Mili) le-a reunit pe Aretha Oliveira (Pata), Renata Del Bianco (Vivi), Francis Helena (Cris), și Gisele Frade (Bia) în programul „Vai”.

5. Serialul „Malhação” (sezonul 14).

- Advertisement -

6. Serialul „Malhação” (sezonul 12).

7. Pentru cei care nu-și amintesc, „noua blondă a lui Tchan”, Sheila Mello , s-a alăturat grupului muzical în 1998, printr-un concurs desfășurat în „Programa do Faustão” de la Globo.

8. Serialul „Malhação” (sezonul 15).

9. Pedro, Zequinha și Nino, sau mai bine zis Luciano Amaral, Freddy Allan și Cássio Scapin s-au întâlnit din nou în cadrul unui moment special Ziua Copilului din „Programul Porchat” în 2017.

- Advertisement -

10. „Cruj, Cruj, Cruj. La revedere!”. Emisiunea TV Cruj , care a debutat pe SBT în 1997, a marcat copilăria multor brazilieni.

11. În 2018, prezentatoarea Xuxa Meneghel a cunoscut patru fete , care au format prima generație de asistenți de scenă a blondinei, între 1984 și 1990.

12. Iunie a fost marcată de reunirea a două prezentatoare emblematice TV braziliene: Xuxa și Eliana.