Acasă Curiozitati 7 imagini din culisele emisiunilor TV, lucrurile nu se întâmplă deloc așa cum le vedem la televizor

7 imagini din culisele emisiunilor TV, lucrurile nu se întâmplă deloc așa cum le vedem la televizor

0
7 imagini din culisele emisiunilor TV, lucrurile nu se întâmplă deloc așa cum le vedem la televizor

Nu este nou pentru nimeni, genul reality show este cel mai mare succes la televizor, când debutează o astfel de atracție, are întotdeauna succes și atrage atenția multor oameni și a mass-media. Cu toate acestea, nu totul este ceea ce pare a fi.

Mai jos v-am pregatit câteva imagini din culisele acestor 7 celebre emisiuni , care ne arată ce se întâmplă cu adevărat în spatele camerelor.

1.”Vocea” – La aceasta emisiune NBC modeleaza toata actiunea spectacolului fara a tine cont de dorința concurenților.

2. Pimp My Ride”  – Unul dintre cele mai faimoase reality show-uri de la începutul anilor 2000, mai mulți tipi au transformat mașinile vechi în mașini adevărate.

„Mașinile au fost în garaje în medie aproximativ 6 luni, în loc de câteva săptămâni așa cum ni s-a promis.” Singura persoană despre care toți participanții au avut amintiri plăcute a fost prezentatoarea Xzibit.

3. „Bucătăria Iadului” – Un program în care participanții au trăit sub presiune tot timpul, inclusiv să fie sabotați de propria echipă, care a schimbat chiar și unele dintre ingredientele din vase.

4. „Omul vs. sălbaticie” – Un reality show britanic în care prezentatorul Bear Grylls supraviețuiește în condiții complicate găsite în natură. Un cameraman a marturisit „Aveam mâncare adecvată la pachet, dar ocazional am probat câteva lucruri pe care le avea Bear”.

5. „Vânătorii de mituri” – MythBusters, pe lângă faptul că arată ce poate face o distribuție incredibil de talentată și inteligentă în numele științei, se remarcă prin faptul că vedetele sale au aplicat activ încercările executivilor de a „demonta” emisiunea cu drama TV-reality.

6. „Supraviețuitor” – Survivor a debutat în 2000 și a dat naștere la reality show-uri. Participanții sunt duși într-o pădure izolată, împărțită în triburi și forțați să supraviețuiască. Unii foști concurenți au dezvăluit că au primit mâncare și obiecte pentru a construi foc de la producători.

7. „Ținând pasul cu Kardashians” – În sezonul 11, spectacolul este construit în trei comploturi: planificarea petrecerii de ziua lui Kris Jenner, petrecerea de ziua lui Kim și supradozajul lui Lamar Odom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.