7 imagini din culisele emisiunilor TV, lucrurile nu se întâmplă deloc așa cum le vedem la televizor

- Advertisement -

Nu este nou pentru nimeni, genul reality show este cel mai mare succes la televizor, când debutează o astfel de atracție, are întotdeauna succes și atrage atenția multor oameni și a mass-media. Cu toate acestea, nu totul este ceea ce pare a fi.

Mai jos v-am pregatit câteva imagini din culisele acestor 7 celebre emisiuni , care ne arată ce se întâmplă cu adevărat în spatele camerelor.

1.”Vocea” – La aceasta emisiune NBC modeleaza toata actiunea spectacolului fara a tine cont de dorința concurenților.

- Advertisement -

2. Pimp My Ride”  – Unul dintre cele mai faimoase reality show-uri de la începutul anilor 2000, mai mulți tipi au transformat mașinile vechi în mașini adevărate.

„Mașinile au fost în garaje în medie aproximativ 6 luni, în loc de câteva săptămâni așa cum ni s-a promis.” Singura persoană despre care toți participanții au avut amintiri plăcute a fost prezentatoarea Xzibit.

- Advertisement -

3. „Bucătăria Iadului” – Un program în care participanții au trăit sub presiune tot timpul, inclusiv să fie sabotați de propria echipă, care a schimbat chiar și unele dintre ingredientele din vase.

4. „Omul vs. sălbaticie” – Un reality show britanic în care prezentatorul Bear Grylls supraviețuiește în condiții complicate găsite în natură. Un cameraman a marturisit „Aveam mâncare adecvată la pachet, dar ocazional am probat câteva lucruri pe care le avea Bear”.

5. „Vânătorii de mituri” – MythBusters, pe lângă faptul că arată ce poate face o distribuție incredibil de talentată și inteligentă în numele științei, se remarcă prin faptul că vedetele sale au aplicat activ încercările executivilor de a „demonta” emisiunea cu drama TV-reality.

- Advertisement -

6. „Supraviețuitor” – Survivor a debutat în 2000 și a dat naștere la reality show-uri. Participanții sunt duși într-o pădure izolată, împărțită în triburi și forțați să supraviețuiască. Unii foști concurenți au dezvăluit că au primit mâncare și obiecte pentru a construi foc de la producători.

7. „Ținând pasul cu Kardashians” – În sezonul 11, spectacolul este construit în trei comploturi: planificarea petrecerii de ziua lui Kris Jenner, petrecerea de ziua lui Kim și supradozajul lui Lamar Odom.

- Advertisement -