17 situații în care oamenii au întâlnit lucruri misterioase pe stradă

- Advertisement -

Uneori, te plimbi într-o zonă necunoscută și, deodată, dai peste o clădire ciudată. Există un stâlp uriaș în mijlocul unui câmp sau un buncăr de beton care pândește lângă o autostradă. S-ar putea să nu puteți ghici care este scopul real al acestor structuri. Este bine că puteți găsi un răspuns la orice întrebare pe internet.

Mai jos v-am pregătit 17 imagini cu cele mai uimitoare clădiri urbane misterioase.

  1. Acest lucru este necesar pentru a preveni acumularea de zăpadă pe drum. Se numește podul acoperit .

2. Acesta este un grânar folosit în agricultură.

- Advertisement -

3. Este probabil aljibe. Este un capac protector al unei fântâni abandonate.

4. Acestea sunt substații E-House proiectate pentru a îndeplini diferite cerințe. Acestea deservesc echipamente care au nevoie de medie tensiune.

5. Aceasta este E-House – substații proiectate pentru diferite cerințe. Acestea servesc echipamentelor care au nevoie de medie tensiune.

- Advertisement -

6. Acestea sunt unități mobile de supraveghere. Ele sunt folosite de poliție pentru a monitoriza situația într-o anumită zonă. Dispozitivul are camere și senzori.

7. Acestea sunt garduri speciale pentru a controla mișcarea dealurilor de nisip.

- Advertisement -

8. Acesta este un sistem pentru detectare a fulgerelor.

9. Acest bloc de beton face parte dintr-o centrală hidroelectrică veche care a fost construită la începutul anilor 1900 și apoi demolată.

10. Sunt instalate de furnizori pentru estetică. Aceasta este o modalitate de a ascunde antenele de telecomunicații.

11. Este o „spălătorie” veche pe care oamenii o foloseau la fermă. Într-o parte era apă cu spumă de săpun, iar cealaltă parte era pentru clătire. De îndată ce au apărut mașinile de spălat moderne, acestea au fost reutilizate ca adăpători de vite .

12. O femeie a spus că a fost un fel de post de televiziune . Etajul 1 era ocupat de generator, etajul 2 era camera echipamentelor, iar etajul 3 era dormitorul. A fost abandonat de peste 30 de ani. Această cladire era cunoscută ca „Cabana de schi Muntele Flannigan”.

13. Acesta este un turn de telefonie mobilă.

14. Un angajat care lucra la parc mi-a spus că este un rezervor vechi de stocare a apei.

15. Într-adevăr, acestea sunt rămășițele unui cuptor de pâine comunal din secolul trecut. În acele vremuri, cuptoarele personale erau interzise, ​​iar cele mari aparțineau proprietarilor moșiilor și numai oamenii obișnuiți puteau coace pâine în ele.

16. Acest mecanism de prindere a acționat ca o presă. Probabil este o presă de brânză.

17. Acesta este punctul de acces la conducta subterană a alimentării cu apă.