16 cupluri de vedete care ne demonstrează că dragostea poate dura într-adevăr o viață

- Advertisement -

Căsătoriile puternice sunt rare în rândul vedetelor, dar chiar și în adâncul starurilor există cupluri care trec prin viață mână de mână în ciuda tuturor dificultăților, creșterea copiilor, descoperirea lumii și îmbătrânirea împreună.

Mai jos v-am pregatit 16 cupluri de vedete care ne demonstreaza ca dragostea poate dura o viata.

  1. Adriano Celentano și Claudia Mori – 51 de ani împreună

2. Keith și Patti trăiesc în perfectă armonie în ultimii 37 de ani. Împreună, au depășit multe dificultăți, sprijinindu-se mereu reciproc.

- Advertisement -

3. Michael Caine a văzut-o pentru prima dată pe Shakira Baksh într-o reclamă la cafea. Astăzi, implinesc 43 de ani impreuna.

4. Ozzy Osbourne și Sharon Osbourne – 37 de ani împreună

5. Căsătoria lor s-a confruntat cu orice dificultate posibilă. „Când sunteți căsătorit de 30 de ani, cu siguranță invatati să spuneți „te iert” sau „îmi pare rău „,ne-au declarat artistii.

- Advertisement -

6. Sting și Trudie Styler – 34 de ani împreună

7. Jaime Lee Curtis și Christopher Guest – 32 de ani împreună

8. Kevin a petrecut mult timp curtând-o pe Kyra, deoarece inițial nu era entuziasmată de relație. La scurt timp, perechea a început să se întâlnească, iar acum au doi copii împreună și 28 de ani de căsnicie fericită.

9. Hugh Laurie și Jo Green – 27 de ani împreună

- Advertisement -

10. Lisa Kudrow și Michel Stern – 21 de ani împreună

11. Au început să se întâlnească în 1995, iar trei ani mai târziu, Crawford i-a propus lui Gerber însăși sa fie impreuna. Rezultatul: 23 de ani de căsătorie și doi copii.

12. Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. – 19 ani împreună

13. James Belushi și Jennifer Sloan – 18 ani împreună

14. S-au întâlnit la o petrecere și în curând și-au dat seama că era destinul. Au trecut șaptesprezece ani de atunci și amândoi au jucat în destul de multe filme și au avut doi copii împreună.

15. Beyoncé și Jay Z – 19 ani împreună

S-au cunoscut în 2002 și și-au ascuns relația de public mult timp. Cuplul este extrem de reticent în ceea ce privește viața lor personală.

16. Robert Downey Jr. și Susan Levin – 13 ani împreună