12 lucruri pe care ar trebui să le știi pentru a supraviețui în țările exotice

- Advertisement -

Ce poate fi mai palpitant decât gândul de a petrece vacanța în țări exotice, de a te bucura de soare, de mare și de frumusețea incredibilă a naturii? Cu toate acestea, în timpul călătoriei dvs. puteți întâlni o serie de probleme care vă pot transforma vacanța de vis într-un adevărat coșmar.

Mai jos v-am pregatit 12 sfaturi care vă pot ajuta să stați departe de probleme neașteptate și să vă faceți vacanța cu adevărat de neuitat.

  1. Cel mai bun mod de a te proteja de locuitorii marini este să folosesti încălțăminte specială și să eviți să îi atingi chiar dacă arată extrem de drăguț.

 

- Advertisement -

2. Valurile mari , nu încercați să înotați înapoi la țărm și să luptați împotriva acestora, deoarece puterea lor este mult mai mare decât cea a unei persoane.

3. Țânțari pot transmit boli îngrozitoare . Pentru a vă proteja de pericolul mortal, nu uitați să luați cu dumneavoastră un spray contra insectelor și să vă vaccinați împotriva malariei.

- Advertisement -

4. Deși rechinii sunt daltonici, reacționează la contrastele de culoare, așa că evitați să purtați costume de baie care au culori vii sau cu modele.

5. Rugați-l pe bucătar să nu adauge prea multe condimente în felul dvs. de mâncare.

6. Utilizați apă îmbuteliată pentru spălat și gătit.

- Advertisement -

7. Plantele exotice pot fi periculoase pentru sănătatea dumneavoastră.

8. Purtați haine ușoare cu mâneci lungi, care vă vor proteja pielea de arsuri.

9. Trebui să vă scoateți toate bijuteriile și să vă ascundeți camera în mod corespunzător atunci când vizitați rezervațiile de maimuțe.

10. Șerpii veninoși sunt des intalniți în țările tropicale și subtropicale.

11. Aveți grijă de lucrurile personale, mai ales când sunteți pe plajă sau în piață.

12. Numai locuitorii locali stiu cum funcționează regulile de circulație în unele orașe.

- Advertisement -