More

  12 fotografii cu mirese din întreaga lume care îți pot face o nouă percepție asupra vestimentației de nuntă

  O rochie de mireasă albă, un voal și un buchet de mireasă – astăzi, acestea sunt o parte integrantă a unei nunți de peste tot în lume. În ciuda acestui fapt, există câteva cupluri care aleg o nunta mai tradiționala in schimbul rochiei simple, albe .

  - Advertisement -

  1. O mireasă din Yemen poartă de obicei o rochie ceremonială aurie, cu o mulțime de bijuterii tradiționale din aur și argint.

  2. Miresele japoneze poartă adesea un kimono alb care înseamnă puritate și maturitate.

  3. Miresele Kinnauri (din regiunea Kashmir) poartă de obicei un voal format din lanțuri de argint, coliere mari și mici budiste.

  - Advertisement -

  4. În Kazahstan , o mireasă are în mod tradițional o cască de nuntă numită saukele, simbolizând începutul unei noi vieți cu soț legitim.

  5. Miresele din Kenya poartă un guler de nuntă greu, mărgelit, o coafură, brățări, șaluri din piele de vacă cu margele și în jur de 20 de coliere individuale.

  6. Ținuta tradițională de nuntă indoneziană din Jakarta include o mulțime de aur, modele complicate, culori strălucitoare și piese de cap ornamentate.

  7. Se cred că ornamentele de cap cilindrice ale mireselor din România le protejează de forțele malefice.

  - Advertisement -

  8. Miresele din regiunea Gora (între Kosovo și Macedonia) au fețele pictate pentru a îndepărta ghinionul.

  9. Miresele din Eritrea poartă un șal care, în mod istoric, era menit să-și ascundă fața de oaspeți.

  10. O mireasă din China poartă qipao, o rochie de mătase roșie care simbolizează norocul și bogăția

  11. Coroanele și alte ornamente de păr din flori și ierburi sunt o parte esențială a multor nunți tradiționale poloneze .

  12. Ținuta de mireasă ucraineană include de obicei o rochie brodată cu modele florale și culori strălucitoare asociate cu tinerețea și frumusețea.