12 fotografii cu mirese din întreaga lume care îți pot face o nouă percepție asupra vestimentației de nuntă

- Advertisement -

O rochie de mireasă albă, un voal și un buchet de mireasă – astăzi, acestea sunt o parte integrantă a unei nunți de peste tot în lume. În ciuda acestui fapt, există câteva cupluri care aleg o nunta mai tradiționala in schimbul rochiei simple, albe .

1. O mireasă din Yemen poartă de obicei o rochie ceremonială aurie, cu o mulțime de bijuterii tradiționale din aur și argint.

2. Miresele japoneze poartă adesea un kimono alb care înseamnă puritate și maturitate.

- Advertisement -

3. Miresele Kinnauri (din regiunea Kashmir) poartă de obicei un voal format din lanțuri de argint, coliere mari și mici budiste.

4. În Kazahstan , o mireasă are în mod tradițional o cască de nuntă numită saukele, simbolizând începutul unei noi vieți cu soț legitim.

5. Miresele din Kenya poartă un guler de nuntă greu, mărgelit, o coafură, brățări, șaluri din piele de vacă cu margele și în jur de 20 de coliere individuale.

- Advertisement -

6. Ținuta tradițională de nuntă indoneziană din Jakarta include o mulțime de aur, modele complicate, culori strălucitoare și piese de cap ornamentate.

7. Se cred că ornamentele de cap cilindrice ale mireselor din România le protejează de forțele malefice.

- Advertisement -

8. Miresele din regiunea Gora (între Kosovo și Macedonia) au fețele pictate pentru a îndepărta ghinionul.

9. Miresele din Eritrea poartă un șal care, în mod istoric, era menit să-și ascundă fața de oaspeți.

10. O mireasă din China poartă qipao, o rochie de mătase roșie care simbolizează norocul și bogăția

11. Coroanele și alte ornamente de păr din flori și ierburi sunt o parte esențială a multor nunți tradiționale poloneze .

12. Ținuta de mireasă ucraineană include de obicei o rochie brodată cu modele florale și culori strălucitoare asociate cu tinerețea și frumusețea.