Acasă Sfaturi Utile 10 reguli simple dupa care ar fi bine sa te ghidezi in viata.

10 reguli simple dupa care ar fi bine sa te ghidezi in viata.

0
10 reguli simple dupa care ar fi bine sa te ghidezi in viata.

Acordă atenție acestor sfaturi și reguli. Pe mine m-au salvat de nenumărate ori și mă ajută până astăzi. Dacă le urmezi în fiecare zi, viața ta cu o probabilitate mare, foarte mare – va fi mult mai bună decât dacă le vei încălca sau ignora.

1. Nu intra în dispute goale și lipsite de importanță. Adevărul nu se naște într-o dispută gălăgioasă, fără sens, ci într-o discuție sănătoasă și chibzuită.

2. Nu-ți impune sfaturile, ci oferă amabil soluția ta. Nu te impune acelor oameni care nu doresc să comunice cu tine.

3. Nu grăbi evenimentele. Oamenii pot avea lucruri de făcut, iar acțiunile pot avea nevoie de o perioadă de maturare. ”Nu poți construi un oraș într-o singură zi.”

4. Nu trăi în limitele opiniei străine. Este mai înțelept să ai propria poziție în majoritatea chestiunilor.

5. Nu renunța după eșec. Jumătate din negocierile din univers încep după cuvântul „nu”.

6. Nu merită să te gândești prea mult la ceea ce nu există. Și să gândești în detrimentul a ceea ce există. Uneori ai la îndemână mult mai mult decât ceea ce nu se vede.

7. Nu merită să reinventezi roata a doua oară, atunci când deja există modalități excelente care funcționează. Brainstorming-ul nu este doar o căutare în viitor, ci și în trecut.

8. Nu uita de frână. Nu a fost inventată de cei lași, ci oamenii înțelepți care știu că oprirea – face parte din drum.

9. Nu merită să spui „hop” înainte de timp. Chiar și cele mai puternice aranjamente pot eșua în ultimul moment.

10. Nu te îndoi mereu. Nu vei ști niciodată ce se va întâmpla dacă nu vei încerca. Cel mai important lucru este să-ți evaluezi sobru forțele. Calculează inteligent consecințele acțiunilor tale și ale altora.

Prieteni, viața noastră depinde în mare măsură de modul în care comunicăm. Descoperiți cunoștințele diplomaților care vă vor ajuta să construiți relații armonioase chiar și cu cei mai dificili oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.