10 lucruri care dovedesc că Angelina Jolie are o inimă de aur

- Advertisement -

Ea înțelege situația altora și se străduiește să îmbunătățească lumea. De aproximativ 20 de ani, Angelina Jolie face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiași, luptă împotriva sărăciei și incearcă sa ajute natura. Toate acestea fără ca ea să uite cum să fii o mamă iubitoare și de susținere.

1.Totul a început cu Lara Croft în filmul „Tomb Raider”.

În 2000, Angelina Jolie a plecat în Cambodgia pentru a filma filmul „Tomb Raider” . La acea vreme, țara se afla într-o criză și asta a lăsat o amprentă uriașă asupra tinerei actrițe.Ea a început să-și desfășoare propriile cercetări asupra problemelor din întreaga lume și a oamenilor.

- Advertisement -

2.Iubeste natura la fel de mult cât iubeste umanitatea.

Ea și-a adoptat primul copil dintr-un orfelinat cambodgian. Dar ea a vrut totuși să păstreze legături pentru el cu moștenirea lui, așa că a cumpărat o casă în această țară. Proprietatea se afla lângă Parcul Național Samlout.Angelina a decis să cumpere cele 60.000 de hectare ale acestui parc pentru a proteja toate speciile din apropiere și a creat o frumoasă rezervație sălbatică.

3. Ea caută întotdeauna să ajute refugiații.

De când Angelina s-a alăturat UNHCR în 2001, ea a lucrat continuu în toți acești ani pentru a ajuta refugiații , persoanele care au cel mai mult nevoie, inclusiv diverse grupuri. Ea însăși merge în taberele lor din diferite țări, ajută la îmbunătățirea condițiilor lor de viață și le oferă ajutor umanitar și sprijin pentru dezvoltare.În 2010, Angelina a donat 75.000 de dolari și a deschis o școală elementară pentru fete în Tangi, Afganistan .

- Advertisement -

4. Susține mai multe fundații diferite.

Jolie luptă neobosit pentru oportunități de a îmbunătăți viața tuturor oamenilor din diferite domenii ale vieții lor. Nu numai că refugiații i-au atras atenția, dar se concentrează și pe strângerea de bani și conștientizare pentru a ajuta la combaterea cancerului și se străduiește să elimine sărăcia extremă .

5. Este o luptătoare pentru drepturile femeilor.

Ea nu numai că îi ajută pe refugiați, dar vrea și să aibă grijă de femeile care au suferit. Ea este importantă în această luptă.

6.Nu ezită să doneze unor organizații caritabile, indiferent cât de mult au nevoie.

- Advertisement -

În 2008, Angelina se aștepta la gemeni și toată lumea era foarte încântată de asta. Knox Leon și Vivienne Marcheline Jolie-Pitt s-au născut, iar banii obtinuti din presa pentru fotografii,14 milioane de dolari, au fost donați direct Fundației Jolie-Pitt.

7.Ea continuă să-și inspire copiii.

Fiica sa Zahara Jolie-Pitt și-a proiectat propria colecție de bijuterii împreună cu celebrul bijutier Robert Procop – „Colecția Zahara ”. La fel ca mama ei, Zahara a transferat toți banii strânși din colecție la Casa Rutelor din Rut.

8.Face multe pentru victimele dezastrelor.

În 2011, o tornadă a distrus aproximativ 8.000 de case și 400 de afaceri în Missouri. Angelina, alături de fostul ei soț, Brad Pitt a donat 500.000 de dolari de la Fundația Maddox Jolie-Pitt pentru a ajuta la reconstrucția orașului .

9. Este inspirată și de copiii ei.

Face totul pentru a fi cea mai bună mamă pentru copiii ei iubiți. De vreme ce fiul său Maddox este pasionat de avioane, a învățat să zboare cu unul! Ea a vrut să fie ca un Superman pentru el în acest rol.

10. Căuta sa ajute femeile care pot avea probleme de sănătate.

Actrița și-a pierdut mama și mătușa de cancer. Din păcate, Angelina avea, de asemenea, o mare probabilitate de a dezvolta această boală. A luat o decizie și a suferit o dublă mastectomie preventivă .Jolie a vorbit deschis, a discutat despre operația și experiența ei și a încercat să încurajeze femeile să fie testate la timp.