Venus, planeta iubirii, a intrat în semnul Săgetător. Totul se schimba la zodii pana pe 4 februarieVenus, planeta iubirii, a armoniei, dar și Micul Benefic al zodiacului, este în zodia Săgetător, zodie pe care o va traversa până pe data de 4 februarie 2019.

Aspectul vine cu schimbări benefice și oportunități pentru toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează.

Atunci când Venus, cea mai strălucitoare planetă a sistemului solar, traversează zodia Săgetător devenim mai cuceritori, mai deschiși către flirt și aventură, dar și către noi relații.

Socializarea va fi un punct forte în această perioadă, iar prejudecățile vom tinde să le dăm la spate, să le depășim.

Acest prim tranzit al lui Venus din anul 2019 este deosebit de important și impactant pentru toate zodiile deoarece se petrece întocmai în semnul Săgetător, semn tranzitat întreg anul de Jupiter, guvernatorul lor.

Prin urmare, cu Venus, planeta iubirii și Micul Benefic, alături de Jupiter, planeta expansiunii și Marele Benefic, în tranzit prin același semn al Săgetătorului nu avem cum să nu ne bucurăm de o perioadă favorabilă și ar trebui să profităm la maxim de ceea ce ne oferă acest aspect.

Iată care este impactul pe care-l va avea asupra fiecărei zodii în parte!

Berbec

Venus în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia să-și lărgească orizonturile prin studiu, călătorii, dar și prin schimbarea principiilor de viață. Fiind vorba de planeta iubirii, nativii pot cunoaște un partener la drum sau la un curs pe care-l urmează împreună.

Sunt sfătuiți să se reorganizeze în viața profesională, să-și facă noi planuri și să-și seteze noi obiective. Este un moment bun pentru a începe cursuri de perfecționare profesională sau, de ce nu, să participe la seminarii de evoluție personală.

Taur

Venus, întocmai guvernatoarea lor, în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile.

Casa astrologică tranzitată va fi cea a avantajelor materiale, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți, semn că în următoarea perioadă pot primi noi propuneri de colaborare sau asociere.

Nativii pot avea ocazia de a cunoaște mai mulți parteneri și de a alege ceea ce-i reprezintă pentru a începe, dincolo de o aventură, o poveste de dragoste.

Gemeni

Venus în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a-și consolida relația cu persoana iubită, dar și cu partenerii de afaceri.

Cum planeta iubirii tranzitează casa mariajului și a parteneriatelor, aceași casă în care se află și Marele Benefic, Jupiter, nu este exclus ca cei care se află în relații solide și de lungă durată să fie ceruți în căsătorie.

Pe de altă parte, nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună și vor reuși să pună punct conflictelor din zona profesională.

Rac

Venus în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Rac oportunități remarcabile legate de locul de muncă. În timp ce unii își pot schimba jobul cu unul mai bun, alții pot fi remarcați și chiar avansați în funcție.

Cei care-și caută de muncă, în această perioadă pot obține jobul mult dorit. De asemenea, dacă au existat conflicte cu colegii sau superiorii, acestea se vor dizolva și armonia se va reinstala.

Având în vedere că Venus este nu doar planeta armoniei și a beneficiilor, ci și planeta iubirii, nu este exclus ca unii nativi să întâlnească un posibil partener la locul de muncă (sau prin intermediul jobului).

Totodată, se activează și casa sănătății, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni și neplăceri până acum vor observa că starea generală se va ameliora și vindecarea nu va întârzia să apară.

Leu

Venus în tranzit prin Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a-și îmbunătăți relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul.

Planeta iubirii, sprijinită și de Jupiter, Marele Benefic, le poate aduce celor singuri o nouă poveste de dragoste și nu este exclus ca partenerul să fie întâlnit prin intermediul unor hobby-uri comune sau în cadrul activităților, evenimentelor de natură artistică, culturală.

Bucharest
cer senin
23.4 ° C
25.6 °
22.8 °
43 %
7.2kmh
0 %
mie
23 °
joi
24 °
vin
24 °
sâm
25 °
Dum
26 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,7633
USD
4,2652
GBP
5,3969
AUD
2,9378

CELE MAI VIZIONATE

10+ tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația

1. Lacrima O lacrimă sub ochiul drept înseamnă adesea că proprietarul a comis o cr1mă sau a încercat. Mulți oameni obțin acest tatuaj în cazul...

9 ilustratii care dovedesc că femeile folosesc adevărate VRĂJI

Femeile sunt un mister. Nu au tipare de comportament şi strică totul în jurul lor oriunde apar. Poate că asta se întâmplă din cauza...

Actorul care are o avere de 714 de milioane de dolari, dar trăiește cu 100 de dolari pe lună și este fericit

Actor Chow Yun-Fat plănuieşte să-şi doneze întreaga avere de peste 700 de milioane de dolari mai multor organizații neguvernamentale, potrivit Daily Mail care citează...

Cel mai mare expert în aur din Europa: „România e singura țară care isi are scrisa istoria in propriul ei aur”.

Fiind prezentă în România pentru analiza brățărilor dacice din aur, Barbara Deppert Lippitz s-a arătat interesată de istoria veche a românilor.„Sunt unul dintre specialiștii...

Top 10 cele mai mici țări din lume despre care nu știați ca exista

Există peste 200 de țări in lume și suntem siguri că ați auzit de fiecare dintre ele cel puțin o dată. Dar există state...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: