Un studiu a dezvăluit cât de mult ar trebui să câștige o mamă la domiciliu pe an pentru efortul depus pentru cresterea copiilor!

- Advertisement -

 A fi părinte care stă la domiciliu este probabil una dintre cele mai provocatoare locuri de muncă din lume. Cu toate acestea, de multe ori luăm această muncă epuizantă ca atare. Un nou raport anual al sondajului de salarizare a mamei a dezvăluit cât de mult valorează slujba unui părinte și câte alte roluri joacă o mamă sau un tată atunci când au grijă de descendenții lor.

A fi un părinte care stă acasă este o datorie complexă.

Poate că ne-am obișnuit să ne gândim că a fi părinte care stă acasă înseamnă a fi doar o mamă sau un tată care are grijă de copii, dar acest rol este mult mai complex decât poate părea.

- Advertisement -

Ancheta salariului mamei efectuează cercetări care urmăresc salariile în timp real pentru toate joburile pe care le fac mămicile. În 2019, salariul sugerat pentru o mamă, în medie, era de 145,646 Euro . Potrivit sondajului, există aproximativ 30 de sarcini care fac parte din slujba unui părinte.

Același sondaj a fost realizat în 2021 și au participat 19.000 de mame. Rezultatul sa dovedit a fi și mai impresionant. În 2021, a fi mamă sau tată valorează 159,005 Euro.

Astăzi, 1 din 5 părinți din SUA este îngrijitor la domiciliu. Din ce în ce mai mulți oameni recunosc că îngrijirea copiilor este o muncă grea care trebuie să fie foarte bine plătită.

- Advertisement -

- Advertisement -