Sir Anthony Hopkins la 85 de ani dezvăluie ce l-a salvat și ce i-a dat puterea de a continua în cele mai întunecate momente ale sale

- Advertisement -

  Marea vedetă de la Hollywood, Sir Anthony Hopkins, a împlinit 85 de ani în ultima zi a anului și a profitat de această ocazie pentru a transmite un mesaj plin de speranță în ajunul Anului Nou. Pe lângă faptul că adaugă o rază de lumină strălucitoare în această perioadă magică, sfaturile legendei sunt, de asemenea, foarte utile și ne pot ajuta să trecem peste momentele dificile, făcându-ne să vedem viața dintr-o perspectivă nouă și revigorantă.

Mai jos v-am pregătit povestea impresionantă de viață a celebrului actor Sir Anthony Hopkins.

Pe 31 decembrie, starul din „Silence of the Lambs” a distribuit pe Instagram un videoclip care începea prin a ura tuturor un An Nou fericit. El a adăugat apoi: ”Acesta este un mesaj care nu se dorește a fi greu, dar sper să fie de ajutor”. Hopkins s-a adresat ”oamenilor care se luptă” în viața lor, menționând: ”Fiți buni cu voi înșivă”. El a continuat, spunând: ”Trăiește-ți viața. Fiți mândri de viața voastră”.

- Advertisement -

Pe baza propriei sale experiențe anterioare, Hopkins crede că nu ar trebui să ne ignorăm greutățile și că, în schimb, trebuie să cerem ajutor ori de câte ori avem nevoie. El a menționat: ”Oriunde te-ai afla, cere ajutor, nu-ți fie rușine, fii mândru de tine”.

Actorul a explicat: ”În urmă cu 47 de ani, mă aflam într-o situație disperată, eram disperat și, probabil, nu mai aveam mult de trăit”. Cu toate acestea, după ce a lucrat la problemele sale cu profesioniști, lucrurile au luat o întorsătură bună. El a recunoscut: ”Am cea mai bună viață pe care mi-o pot imagina și nici măcar nu-mi pot asuma meritele pentru ea”.

De asemenea, Hopkins crede cu tărie că ar trebui să ținem mereu negativitatea la distanță. El a explicat: ”Stai departe de cercul de toxicitate cu oamenii dacă te jignesc”.

- Advertisement -

Vorbindu-le oamenilor care trec prin depresie sau care primesc un comportament dăunător din partea altora, vedeta a menționat: ”Nu-i ascultați. Nu vă lăsați doborâți”. El a adăugat: ”Depresia face parte din viață, uneori [la fel ca și] anxietatea. Viața este dură”.

Și nu este prima dată când actorul împărtășește un mesaj de speranță de ziua sa de naștere. În urmă cu 2 ani, el a realizat și un videoclip în care se adresa tinerilor cu cuvinte de înțelepciune și putere. El a notat: ”Tineri, nu renunțați. Continuați să fiți acolo. Continuați să luptați”. El a continuat: ”Fiți îndrăzneți. Forțe mărețe vă vor veni în ajutor. Asta m-a susținut pe mine de-a lungul vieții mele”.