Sam și Aaron Taylor-Johnson tocmai și-au reînnoit jurămintele și demonstrează că dragostea adevărată este mai puternică decât normele sociale

- Advertisement -

Unele povești de dragoste par să fie scrise în stele și nimic nu le poate sta în cale – nici măcar o diferență de vârstă de câteva decenii. Aclamata regizoare Sam Taylor-Johnson, în vârstă de 55 de ani, și soțul ei, actorul hollywoodian Aaron Taylor-Johnson, în vârstă de 32 de ani, sunt un exemplu excelent de poveste de dragoste de basm. Se pare că, cu fiecare an care trece, pasiunea lor devine tot mai puternică, până în punctul în care au decis să-și reînnoiască jurămintele în fața familiei și a prietenilor, după 10 ani de căsnicie.

Mai jos v-am pregătit povestea de dragoste a doi artiști care pare desprinsă din „rai”.

  1. Dragoste pe un platou de filmare.

2. În 2008, Sam Taylor avea 42 de ani, divorțase de curând și era pe cale să regizeze primul ei film de lungmetraj: Nowhere Boy. Cu toate acestea, cea care a supraviețuit de două ori cancerului nu avea emoții în legătură cu debutul său regizoral.

- Advertisement -

3. Aaron Johnson a fost cel care a primit rolul principal în filmul ei. Iată cum destinul a unit drumurile actorului de 18 ani și ale mamei a doi copii. Dragostea lor s-a născut în timp ce se lansau în proiectul lor cinematografic, iar restul a fost istorie.

4. Unii ar putea insista asupra diferenței de vârstă, de 24 de ani dintre ei, dar acest lucru nu a fost niciodată o problemă pentru cei doi îndrăgostiți.

5. Încă de la început, Aaron știa în inima lui că Sam îi va deveni soție și nu a vrut să piardă timpul așteptând.

- Advertisement -

6. Cuplul și-a anunțat logodna în 2009, în timpul premierei din Marea Britanie a filmului lor. În 2012, la 5 luni după ce au avut al doilea copil împreună, cei doi s-au decis să spună „Da”.

7. Cuplul a avut două fiice, care se adaugă celor două fiice pe care Sam le avea din prima căsătorie. Și-au întâmpinat primul născut când regizorul avea 43 de ani. În timpul sarcinii, tânărul viitor tată a dezvăluit că nu a avut emoții, pentru că avea deja experiența de a fi tată vitreg pentru copiii mai mari ai lui Sam.

Se pare că timpul face ca acest cuplu extraordinar să se îndrăgostească și mai mult. În iunie 2022, au decis să sărbătorească cei 10 ani de căsnicie și să-și reafirme adorația unul pentru celălalt prin reînnoirea jurămintelor de căsătorie.