S-a îndrăgostit de o fată în cel de-al doilea război mondial și s-au reîntâlnit 75 de ani mai târziu

- Advertisement -

Credeți că dragostea pentru cineva poate fi mentinută pe tot parcursul vieții ? Cazul pe care îl vom vedea mai jos este surprinzător și răspunde la această întrebare.

Povestea de dragoste a lui Kara Troy Robbins și a lui Jeannine Ganaye este demnă de un film care ar avea mare succes. Avea doar 18 ani și se afla în țară luptând in cel de-al doilea război mondial, în timp ce Jeannine locuia într-un mic sat din Briey.

Atractia a fost instantanee, dar fericirea a fost de scurtă durată, deoarece Kara a fost transferat din oraș, promițând că va reveni să fie alături de iubita lui, insa acest lucru a durat 75 de ani …

- Advertisement -

După șapte decenii și jumătate, Kara s-a întors în Franța pentru un documentar despre foști luptători și, în timpul unuia dintre interviurile acordate, a ajuns să spună povestea de dragoste care nu i-a părăsit niciodată inima. Atunci echipa a decis să-și suflece mânecile și să o caute pe Jeannine, care are acum 92 de ani, este văduvă și locuiește încă în țară.

Întâlnirea dintre cei doi a fost incitantă și acum ei pot trăi o pasiune din trecut: „Te-am iubit întotdeauna. Nu te-am scos niciodată din inimă ”, a spus soldatul, într-un moment atât de special.

Videoclipul de mai jos arată cum s-a petrecut reuniunea: