Povestea lui Bruce Willis care a așteptat 57 de ani pentru cea mai mare iubire a vieții sale

- Advertisement -

Unul dintre starurile de acțiune de la Hollywood, Bruce Willis, este o mare sursă de inspirație pentru romanticii din întreaga lume. El a reușit să își găsească sufletul pereche, după o căsătorie nereușită, când avea aproape 60 de ani, iar acum își trăiește propriul basm personal.

Așadar, cum a reușit starul din Die Hard să atingă fericirea maritală și să construiască o familie mixtă de nezdruncinat? A fost nevoie doar de o doamnă foarte specială.

Willis a creat o familie minunată cu prima sa soție, dar ceva lipsea.

În 1987, Bruce Willis s-a căsătorit cu Demi Moore. Aceste 2 vedete de la Hollywood păreau a fi cuplul de aur, a cărui fericire era greu de egalat. Au avut împreună 3 fiice superbe. Ce altceva ar mai fi fost de dorit? Dar în spatele zâmbetelor de pe covorul roșu se ascundea o viață de familie care pur și simplu nu funcționa.

- Advertisement -

Emma a intrat în viața lui Bruce ca o mană ce l-a salvat.

Abia când a întâlnit-o pe Emma Heming și-a dat seama ce-i lipsea. El a dezvăluit că viața de burlac a fost grea pentru el: „Mi-am petrecut ultimii 10 ani singur și, în mare parte, nefericit.”

Willis este înconjurat de mai multă dragoste decât și-ar putea dori vreodată.

- Advertisement -

La scurt timp după nuntă, Emma și Bruce și-au întâmpinat cele două fiice, Mabel și Evelyn. Dintr-o dată, actorul a fost înconjurat de 5 fiice frumoase, care i-au completat familia mixtă perfectă.

Bruce este atât de îndrăgostit de Emma, încât s-a căsătorit cu ea de două ori.

În 2019, fericitul cuplu a decis să-și sărbătorească aniversarea de 10 ani spunând din nou „Da”! Dragostea lor a devenit tot mai puternică de-a lungul anilor și au vrut să o declare în fața familiei lor, chiar și Demi Moore a fost prezentă.

Una peste alta, pentru Bruce, Emma a meritat toată așteptarea.

- Advertisement -

Bruce Willis ne arată că niciodată nu este prea târziu să-ți găsești „aleasa”, întrucât el a reușit să o facă la 57 de ani. El îi aduce adesea laude frumoasei sale soții și nu suportă să nu fie alături de ea: „Nu vreau deloc să fiu departe de Emma. Este cea mai specială relație pe care am avut-o în viața mea”.