O scenă desprinsă din povești: Iepurele sărută omul de zăpadă sau îi mănâncă nasul?

O scenă cu un iepuraș care mănâncă un morcov pare desprinsă dintr-un desen animat vazut in copilărie. Dacă nu locuiți în Canada!

- Advertisement -

Familia Bryant, din suburbia Cambrian Heights din Calgary, ne-a făcut dimineața mai frumoasa după ce au postat un videoclip care arăta un iepuraș care ciugulea morcovul unui om de zăpadă.

Iepurașul flămând, care este la fel de înalt și alb ca omul de zăpadă construit de Bryants, părea că se bucură de deliciosul decor. Și acum ne întrebăm ce s-a întâmplat cu toți morcovii pe care i-am înfipt în fața oamenilor de zăpadă în toți acești ani.

Momentul in care au facut cunostiinta

Săruturi mici si gingase …

- Advertisement -

Pana cand a inceput sa il ronțăie..

Nu a mai ramas nimic din năsucul omului de zapada. Iepurașul înfometat a devorat în cele din urmă întregul morcov, lăsând în urmă doar o bucatică.

Videoclipul, care avea peste 61,7k vizionări la momentul scrierii, era atât de drăguț, încât a fost prezentat în știri, inclusiv pe CBC și NBC.

CBC relatează că Sheila Bryant a filmat iepurașul cu telefonul după ce l-a văzut apropiindu-se de omul de zăpadă . Hannah Bryant a profitat de ocazie pentru a face câteva fotografii, în timp ce familia a urmărit scena magică desfășurată în zăpada din curtea casei lor.

Deși pentru vedere sunt incredibili de sănătosi, rețineți că morcovii nu ar trebui să fie principala sursă de hrană a iepurilor. RSPCA explică faptul că iepurii „nu mănâncă în mod natural legume rădăcinoase” sau fructe.

- Advertisement -