O femeie din Uganda care a născut 44 de copii ne dezvăluie cum este viața ei

- Advertisement -

Uneori nu știm dacă sa facem unul sau doi copii, așa gândesc majoritatea familiilor tinere din ziua de azi. Ce ai spune dacă ai avea 38 de copii? Nu, nu este o glumă. O femeie de 39 de ani din Uganda a născut 44 de copii. Din pacate a pierdut 6 copii, dar 38 sunt bine sănătosi și trăiesc sub același acoperiș.

Mai jos v-am pregătit 9 imagini cu mama eroină care a reușit să nasca 44 de copii.

  1. Numele ei este Mariam Nabatanzi, iar viața sa nu i-a fost ușoară. Când avea doar 13 ani, părinții ei au vândut-o unui bărbat cu 27 de ani mai mare. Un an mai târziu a avut primii ei copii, gemeni, anul următor, tripleti și încă un an mai târziu a avut cvadrupleti.

2. Fiind doar o adolescentă, Mariam căsătorindu-se a avut o muncă grea.

- Advertisement -

„Soțul meu a avut mulți copii din relațiile sale din trecut și a trebuit să aibe grijă de ei pentru că mamele lor erau împrăștiate peste tot.

3. A existat un moment în care Mariam avea deja 23 de copii și, atunci, a decis că s-a săturat și a întrebat medicii dacă se poate face o procedură pentru a nu mai avea copii, dar nu s-a putut. Mariam a născut în total 44 de bebeluși, 6 gemeni, 4 seturi de tripleti, 3 seturi de cvadrupleti și doar 2 copii s-au născut fără o „copie”.

- Advertisement -

4. Singurul lucru care o supără este că cei mici cresc fără tatăl lor. Soțul ei a dispărut deseori la început câteva luni, apoi câțiva ani și în cele din urmă, i-a părăsit complet.

5. Mariam nu are timp să se plângă sau să-i fie milă de ea însăși. Și-a dedicat întreaga viață să le ofere copiilor ei multă dragoste și grijă, să le ofere tot ce au nevoie pentru viitor.

6. În fiecare zi au nevoie de 10 kilograme de făină de porumb sau grâu, 7 kilograme de fasole și 4 kilograme de zahăr pentru mâncare.

- Advertisement -

7. Fostul jurnalist BBC, Kassim Kayira, a auzit de Mariam și i-a vizitat familia remarcabilă. Mulțumită lui știm acum și despre ea.

8. Toți copiii ei primesc o educație. Unul dintre primii ei gemeni a devenit asistent medical, iar celălalt a devenit un constructor calificat.

9. Viața pentru această femeie a fost foarte dură și îi dorim ca toți copiii ei să devină oameni minunați și sperăm că într-o zi va avea șansa de a se odihni! Cu siguranță o merită.

- Advertisement -