O broască țestoasă orfană a fost crescută alături de un grup de câini, iar acum sunt de nedespărțit

- Advertisement -

Iubirea nu este exclusivă pentru oameni. Animalele simt și ele foarte mult și, de asemenea, formează legături esențiale de iubire de-a lungul vieții lor. Prezența lor are o definiție dincolo de ceea ce crede cultura.

Legătura dintre oameni și animalele de companie este fundamentală, însă relația dintre animalele de companie este, de asemenea, mult mai eficientă. De obicei, nu au absolut nimic în comun și se descurcă să construiască o legătură esențială. Avem multe de învățat de la acestea: ele nu fac discriminări, pur și simplu se plac unul pe celălalt.

O poveste impresionantă despre relații și fraternitate, împărtășită inițial de The Humane Society în urmă cu câțiva ani, continuă să încânte internauții. Un pui de broască țestoasă se plimba singur pe o instituție financiară fluvială, când o persoană l-a găsit. Când a văzut-o, a descis să o salveze și a luat-o acasă pentru a o ajuta.

- Advertisement -

Cu toate acestea, zilele au trecut și nu a aflat nici un indiciu despre familia ei. Așa că bărbatul s-a gândit să adopte broasca țestoasă, însă un aspect îl neliniștea. În casa lui avea în prezent numeroși căței, de diferite rase, și nu știa exact cum vor reacționa aceștia la broasca țestoasă.

Deși unii căței tineri au fost considerați „rasă periculoasă”, aceștia și-au arătat compasiunea față de noul membru al familiei. S-au înțeles excelent unul cu celălalt.