Miscarea antiglobalista a vestei galbene „cucereste” Europa si se extinde in a cincea taraMiscarea vestelor galbene s-a extins in a cincea tara, Suedia. Incepând cu 17 noiembrie, in Franta, protestele miscarilor antiglobaliste au fost vazute in Belgia, Olanda si Germania.

In prezent, in Suedia, pentru sambata si duminica, s-au anuntat demonstratii ale vestelor galbene impotriva Acordului ONU privind migratia.

Duminica trecuta, aproximativ 1.000 de suedezi s-au adunat in afara Parlamentului, la Stockholm, pentru a demonstra impotriva semnarii de catre Suedia a Acordului ONU privind migratia. In acest weekend, se va repeta evenimentul in acelasi loc si cu mai multi vorbitori.

Migratia in Suedia este in centrul atentiei, deoarece intreaga societate este afectata negativ cand sute de mii de migranti din lumea a treia sunt adusi intr-o tara atat de mica. Cu toate acestea, in viitor, pot fi abordate si alte probleme.

„Cetatenii au fost informati ca politica migratiei este un beneficiu, si nu este”, spune unul dintre vorbitori, jurnalista independenta si scriitoarea Katerina Janouch.

„Problema semnarii de catre Suedia a Pactului ONU pentru migratie este prea importanta pentru a fi ascunsa. Semnarea se face in spatele oamenilor.

„Ar trebui sa existe un referendum in aceasta privinta. Nu ar trebui sa lasam sa decida o elita care neaga realitatea si detine puterea. Este din ce in ce mai evident ca cei care guverneaza Suedia, indiferent care sunt, nu au in minte ceea ce este mai bun pentru suedezi”, continua ea.

Miscarea de rezistenta suedeza este inspirata de cea franceza, dar nu o copie a acesteia. Suedezii se concentreaza asupra aspectelor considerate cele mai importante pentru Suedia, in timp ce francezii se concentreaza asupra problemelor lor.

O altă diferenta este ca suedezii au ales evenimente cu vorbitori in loc de marsuri stradale ca forma de protest.

Participantilor li s-a cerut sa poarte veste de culoare galbena si multe dintre acestea vor putea fi vazute in Suedia in acest weekend. Protestele vor avea loc si in Gothenburg, Malmö si in alte orase.

Pe masura ce miscarea vestelor galbene se raspandeste prin Europa, protestele au fost anuntate la Bruxelles (Belgia), Amsterdam si Rotterdam (Olanda), Stockholm (Suedia), Paris si cateva orase germane.

Majoritatea protestelor sunt pasnice, dar, ca de obicei, violentele primesc cea mai larga acoperire media. Sambata, protestele de la Paris si Bruxelles s-au intensificat complet, pe masura ce unele grupuri violente au folosit protestele pentru a ataca oamenii si a distruge proprietatea publica.

In Olanda protestele au fost pasnice saptamana trecuta si se asteapta ca si acestea sa fie din nou pasnice.

Daca va alaturati unuia dintre proteste, faceti sa vi se auda vocea, ramaneti in siguranta si protestati pasnic. Este cel mai bun mod de a face o declaratie si de a nu fi demonizat ca grup de mass-media tradatoare.

Bucharest
ploaie ușoară
6.7 ° C
7.8 °
6 °
81 %
1.5kmh
92 %
mar
8 °
mie
15 °
joi
11 °
vin
13 °
sâm
16 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,7533
USD
4,2158
GBP
5,5699
AUD
3,0104

CELE MAI VIZIONATE

Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa?

Populaţia planetei se află în continuă creştere, iar tot mai mulţi oameni se mută din zona rurală către oraşe, ceea ce reprezintă o provocare...

14 Trucuri absolut indispensabile pentru toți cei care iubesc o casă curată

Cu totii ne dorim sa avem o casa curata si aranajata iar pentru asta muncim ore in sir pentru a face ordine si a...

Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone

Siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritatea noastră principală. Cu ajutorul câtorva coduri scurte, puteți afla mai multe despre setările telefonului și puteți afla dacă...

9 sfaturi mai puțin cunoscute pentru un somn cat mai bun in avion

In ultima vreme cu totii incepem sa calatorim din ce in ce mai mult fie in vacante fie in interes de servicu. Cert este...

18 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima

Actele de bunătate sunt fapte mari sau mici, altruiste, pe care le facem spontan pentru a ajuta alți oameni sau animale.  Mulțumită Internetului, putem...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: