Array

La 2 ani și 10 luni, Anastasia, recită în întregime “Luceafărul” lui Eminescu

Micuţa Anastasia uimea în 2012 după ce un filmuleţ cu ea recitând fără probleme toate cele 98 de strofe ale poeziei lui Mihai Eminescu, “Luceafărul”, a apărut pe internet. Anii au trecut, iar Anastasia este acum o şcolăriţă silitoare. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

- Advertisement -

Are 7 ani şi este clasa întâi, iar mama ei a spus că fetiţa „se descurcă foarte bine atât la matematică dar şi la română„. Anastasia a fost de mică un copil deosebit. Mamă ei a povestit că micuţa a mers de la 7 luni şi jumătate, a vorbit de la un an, a reuşit să formeze propoziţii cu subiect şi predicat de la un an şi jumătate, iar la doi ani a învăţat prima poezie.

În plus, cu ajutorul mamei sale, rezolvă puzzle-uri de 100 de piese până să împlinească 3 ani şi a învăţat planetele, continentele şi toate capitalele statelor lumii. Iar la 4 ani şi jumătate, fetiţa făcea exerciţii de dicţie complicate, chiar şi pentru tinerii care se pregătesc pentru actorie.

A învăţat 98 de strofe la aproape 3 ani

Anastasia a ajuns celebră pe Youtube în 2012, după ce mama ei a filmat-o recitând toate cele 98 de strofe din „Luceafărul”. Puştoaica din Miercurea Ciuc a reuşit să memoreze cea mai lungă poezie românească în numai trei săptămâni, iar talentele ei speciale nu se opresc aici.

Advertisements

- Advertisement -

AdvertisementsDo NOT follow this link or you will be banned from the site!