Dragostea dintre un văduv și o văduvă cu 11 copii ne arată că întotdeauna există lumină la capătul tunelului

- Advertisement -

Nu poți scăpa de trucurile destinului, bune sau rele. Când Erica avea 35 de ani a rămas văduvă de primul ei soț. Ea și copiii ei au trebuit să se confrunte cu o realitate tristă și un viitor incert, înarmându-se cu multă putere și sperând la ce e mai bun. Dar în calea lor, din fericire, a apărut Spencer. Astăzi, Erica și Spencer sunt părinții fericiți ai unei familii extinse cu 11 copii și sunt dovada vie că bucuria poate fi găsită întotdeauna după o situație dificilă.

Mai jos v-am pregătit povestea acestei frumoase și numeroase familii, pentru a vă împărtăși bucuria și speranța pe care dragostea lor o poate inspira.

  1. În urmă cu doar câțiva ani, Erica nu și-ar fi putut imagina niciodată să pozeze pentru o fotografie de familie alături de cel de-al doilea soț și de un total de 11 copii. Și deși astăzi toate sunt portretul fericirii, drumul care i-a adus aici a fost plin de greutăți.

2. În 2016, Erica și-a pierdut iubitul, prim soț, Tony , pe atunci în vârstă de doar 31 de ani, după 8 ani de luptă curajoasă împotriva unei boli groaznice.

- Advertisement -

3. Tony a fost cel mai bun prieten al ei, soțul ei și tatăl celor șapte copii ai ei. În plus, Erica era însărcinată cu al șaptelea copil la acea vreme.

4. Pe măsură ce lunile au trecut, copiii ei au fost cei care i-au dat Ericei o motivație pentru a merge mai departe, în ciuda doliului și a amintirilor din anii petrecuți alături de iubitul ei Tony.

5. La mai mult sau mai puțin de un an după ce l-au pierdut pe Tony, prietenii Ericei au reușit să o convingă să revină în joc și să-și caute un nou partener. Așa că a decis să se alăture unui grup de sprijin pentru tineri văduvi pe care l-a găsit online.

- Advertisement -

6. Spencer era și el un tânăr tată care a rămas văduv prematur. Pierderea bruscă a soției sale îl lăsase singur să își crească cei 4 copii.

7. Găsirea unui nou partener, ca să nu mai vorbim de recăsătorirea, erau la ani lumină distanță de planurile pe care Erica și le plănuise pentru ea însăși. Cu toate acestea, s-a trezit imediat în largul ei lângă Spencer și cei doi au petrecut multe ore vorbind de la început, apropiindu-se din ce în ce mai mult.

8. După 5 luni de curte online precaută, cuplul s-a întâlnit în cele din urmă în realitate, iar scânteia s-a stins instantaneu. Despre prima întâlnire, Erica își amintește că a crezut că tânărul tată era „manierat, amabil și foarte arătos”.

9. Sentimentele au revenit, aparent, când Spencer a făcut un pas înainte imediat. Erica, însă, lucrând cu normă întreagă cu cei 7 copii ai săi, nu s-a simțit pregătită și pentru moment s-a gândit că este mai bine să fie doar prieteni.

- Advertisement -

10. Câteva luni mai târziu, copiii lor s-au împrietenit, în special cei doi băieți mai mari, ambii în vârstă de 10 ani, iar legătura dintre Erica și Spencer a devenit mai puternică.

11. Ea i-a dezvăluit apoi sentimentele sale lui Spencer, care a fost, firește, în culmea fericirii. Se pare că soarta a vrut să-i aducă împreună pentru a le oferi amândurora o a doua șansă de a iubi și de a se simți iubiți.

12. Astăzi, la mai bine de trei ani de la ziua nunții, Erica își descrie familia ca fiind „unită de o dragoste puternică, profundă și magică. O adevărată renaștere”.