Dragostea adevarata există și aceste 10 cupluri celebre ne dovedesc din plin acest lucru

Deși este normal ca vedetele să își expuna viata privata si sa le spuna fanilor tot ce fac, se pare ca mai sunt si unele celebritati care prefera sa iti tina viata privata cat mai departe de ochii lumii. Acestia prefera sa isi petreaca timpul liber alaturi de cei dragi fara ca cineva sa ii deranjeze.

In acest articol dorim sa va prezentam mai mult cupluri de celebritati care ne dovedesc ca dragostea adevarata chiar exista si ca merita sa lupti pentru ea.

- Advertisement -

1. Sarah Paulson și Holland Taylor

Sarah Paulson și Holland Taylor se întâlnesc de aproape 6 ani. Decalajul lor de vârstă de 32 de ani a ridicat destul de multe semne de intrebare, dar, potrivit lui Sarah, se datorează mentalității vârstnice a oamenilor , care trebuie schimbată.

2. Hugh Dancy și Claire Danes

3. Lily Allen și David Harbour

- Advertisement -

Lily Allen , în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit recent cu partenerul ei David Harbor , în vârstă de 45 de ani, în Las Vegas

4. Dave Franco și Alison Brie

Dave și Alison s-au întâlnit în 2011 la o cina stabilită de prietenii lor comuni și au reușit sa ramana impreuna. Cuplul este căsătorit si fericit din 2017.

5. Margot Robbie și Tom Ackerley

Actriță de două ori nominalizată la Oscar, renumită pentru rolul lui Harley Quinn – Margot este de fapt căsătorită. Și-a întâlnit soțul, care este asistent de regie, în 2014 s-au îndrăgostit și s-au casatori 2 ani mai târziu.

- Advertisement -

6. Megan Fox și Machine Gun Kelly

Când Megan a apărut în videoclipul muzical al MGK , i-a șocat cu adevărat pe fanii săi. S-au întâlnit în timp ce filmau un film numit Midnight in the Switchgrass și au construit o conexiune instantanee. Într-un interviu recent, Kelly a recunoscut că este prima dată când este îndrăgostit. Pe de altă parte, Megan a împărtășit o fotografie a cuplului și a scris: „Inima mea este a ta”.

7. Taylor Swift și Joe Alwyn

8. Emma Stone și Dave McCary

Această actriță câștigătoare de premii Oscar și regizorul SNL, Dave McCary, sunt împreună din 2017, dar nu există prea multe fotografii ale acestora împreună. De asemenea, sunt rar observati la întâlniri, dar asta nu înseamnă că se iubesc mai puțin. După ce s-au întâlnit timp de 3 ani, s-au căsătorit recent .

9. Norman Reedus și Diane Kruger

Diane și Norman s-au întâlnit în timp ce filmau pentru filmul Sky și acest lucru a aprins instantaneu zvonurile că se întâlneau. În 2018 au avut loc prima apariție pe covorul roșu și și-au confirmat relația, care continuă să fie puternică . Au împreună o fiică .

10. Florence Pugh și Zach Braff

Acest cuplu nu lasă decalajul de vârstă de 21 de ani să-i deranjeze și își păstrează relația puternica.

Bonus: Cupluri care au rămas împreună de zeci de ani
Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker l-a cunoscut pe Matthew Broderick când amândoi aveau concert cu aceeași companie de teatru. S-au căsătorit în 1997, iar ceremonia a fost oficiată de sora lui Matthew. Sarah crede că faptul că nu vorbește despre căsătoria lor ajută la consolidarea acesteia.

Kurt Russell și Goldie Hawn

Kurt Russell și Goldie Hawn sunt împreună din Ziua Îndrăgostiților din 1983. Nu s-au căsătorit niciodată, dar relația lor dureaza de peste 37 de ani. Au un copil comun și copiii lor din căsătoriile anterioare. Acum sunt bunicii a 6 nepoți.

Jimmy și Rosalynn Carter

Jimmy Carter a început să se întâlnească cu Rosalynn Smith în 1945. În anul urmator, și-a anulat planurile de a-și continua educația și a acceptat să se căsătorească cu Jimmy. În 2019, au devenit oficial cel mai longeviv cuplu prezidențial din SUA.