Cele mai controversate 11 lucruri găsite vreodată pe Google Maps

- Advertisement -

Google Maps este probabil cel mai util instrument pentru căutarea informațiilor geografice. Cu toate acestea, în timpul explorării globului virtual, puteți întâlni lucruri bizare pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. Dacă aveți o imaginație bogată și mintea unui detectiv, acesta poate deveni cel mai bun divertisment pentru dvs.

11. Sigla Coca-Cola pe un munte

Cel mai mare logo Coca-Cola din lume a fost construit pe versantul unui munte lângă orașul Arica, Chile. Logo-ul a fost realizat pentru a sărbători 100 de ani de la Coca-Cola în 1986 și era compus din 70.000 de sticle goale de Coca-Cola.

- Advertisement -

10. O piramidă misterioasă descoperită în Antarctica

Întrebarea dacă această structura în formă de piramidă ascunsă în zăpada Antarcticii este moștenirea unei alte civilizații antice este încă deschisă dezbaterii. Susținătorii acestei teorii cred că acesta a fost motivul interesului extrem al celui de-al Treilea Reich pentru Antarctica. Alții sunt convinși că această misterioasă piramidă este moștenirea legendarei Atlantide.

9. O navă de croazieră printre zgârie-nori

- Advertisement -

Primul gând care îmi vine în minte după ce am văzut această imagine este ambarcatiunea a pierdut controlul si s-a îndreptat spre uscat. De fapt, această clădire este un centru comercial în Hong Kong . Pare deosebit de splendid noaptea când toate luminile sunt aprinse.

8. Amprenta unui gigant

Acest labirint neobișnuit asemănător amprentei unui uriaș este situat într-un sat mic lângă județul Hampshire. Acesta este cel mai lung labirint din Anglia (377 ft).

7. Gulliver, legat de acoperișul unei clădiri

- Advertisement -

Unul dintre cele mai ciudate locuri de joacă pentru copii din lume este situat în Valencia, Spania. Cu numeroase dispozitive, pasaje secrete și o bancă imensă pentru părinți, structura arată ca un parc de distracții.

6. O pisică extraterestră

Acest geoglif are o vechime de aproximativ 9.000 de ani . Conform unei versiuni, aceasta este o pisică divină care a venit dintr-o altă lume. Este situat în cel mai uscat loc de pe planetă: deșertul Atacama, care nu a văzut nici o picătură de ploaie de secole.

5. O fabrică de sare asemănătoare unei opere de artă

4. O navă spațială extraterestră

Se pare că o adevărată navă spațială extraterestră a aterizat în Texas . De fapt, este o atracție locală numită Futuro House. A fost proiectat de arhitectul finlandez Matti Suuronen în anii 1960. Acest design arhitectural a fost odată foarte popular și a reprezentat speranța oamenilor pentru tehnologiile viitoare. Astăzi, există doar 30 de case Futuro în diferite părți ale lumii.

3. Un meteorit a separat Antarctica de America de Sud

Acesta este un alt lucru extrem de controversat reperat pe Google Maps. Unii oameni de știință cred că separarea celor două continente a fost cauzată de un uriaș meteorit care a lovit Pământul. Oricum, aruncați o privire la această imagine – ar putea exista ceva adevăr în această teorie.

2. Un om care flutura mâna în Australia

Acest tip amuzant care flutura mâna pe coasta de aur australiană este vizibil chiar și din spațiu. De fapt, acesta este un ponton plutitor obișnuit pentru copii și face parte dintr-un mic parc de distracții de pe mal.

1. Un crab uriaș

Imaginea prin satelit a unui crab uriaș care se ascundea pe malul Whitstable, Kent , a devenit virală imediat ce a fost distribuită online. Se crede că acest crab masiv avea o lățime de 50 ft și a fost supranumit „Crabzilla”.

Bonus: baza secretă a Google pe Marte

Google și-a nedumerit serios utilizatorii cu o bază spațială misterioasă construită în mijlocul deșerturilor nesfârșite. Unii chiar au crezut că aceasta este baza marțienilor adevărați, prinși accidental la cameră. Cu toate acestea, dacă aruncați o privire în interiorul clădirii , devine evident că este doar un alt centru de date Google.

- Advertisement -