Cele 12 legi ale universului care te vor ajuta să-ți trăiești viața la maxim!

- Advertisement -

În urmă cu aproximativ 8 ani am descoperit pentru prima dată că există ceva numit Legea Atracției; că spusele lui Paulo Coelho din „Alchimistul” erau corecte atunci când a scris: „Când îți dorești ceva, tot Universul conspiră pentru a te ajuta să obții acel lucru”.

Legea Atractiei, asa cum se intampla sa fie, este doar una dintre cele 12 Legi Imuabile ale Universului. Aceste 12 legi sunt principiile care guvernează tot ceea ce se întâmplă în noi și în Univers. Și astăzi, am să vă luminez puțin despre aceste 12 legi.

  1. Legea unității divine – Prima lege spune că totul este legat de orice altceva. Ceea ce gândim, spunem, facem sau credem va avea un efect corespunzător asupra celorlalți, precum și asupra Universului din jurul nostru.

2. Legea vibrației – Conform acestei legi, orice există în Universul nostru – indiferent dacă este văzut sau nevăzut, descompus și analizat în forma sa cea mai pură și cea mai elementară – este formată din energie sau lumină pură care rezonează și există ca frecvență sau tipar vibratoriu.

- Advertisement -

3. Legea acțiunii – Legea acțiunii este ceea ce este necesar pentru a ne manifesta gândurile și dorințele.

4. Legea corespondenței – Ca și mai sus, așa și mai jos. Ca înăuntru, așa și în afară. Aceasta este legea corespondenței.

5. Legea cauzei și efectului – Fiecare acțiune are o reacție egală și opusă. Acesta este în primul rând ceea ce înseamnă legea cauzei și efectului.

- Advertisement -

6. Legea despăgubirii – Aceasta este o extensie a legii cauzei și efectului și, prin aceasta, a Karmei. Legea spune că primești ceea ce dai.

7. Legea Atractiei – Aceasta este legea pe care The Secret o elaborează pe larg și, prin urmare, aceasta este cea mai comună dintre toate legile.

8. Legea Transmutării Perpetue a Energiei – Ea afirmă că fiecare individ are în sine puterea de a-și schimba circumstanțele, indiferent care ar fi. Wallace D Wattles, autorul cărții The Science Of Getting Rich, vorbește despre lege, spunând că Pur simplu, energia din tărâmul fără formă curge constant în lumea materială și ia formă.

9. Legea relativității – Aceasta este cea mai reală dintre toate cele 12 legi și asigură că legile universale nu se bazează pe iluzii de niciun fel. Legea este cea care ne dă motive pentru tot ceea ce trecem noi și toți ceilalți.

- Advertisement -

10. Legea polarității – Conform legii, totul este într-un continuum și are opusul. Unde este negru, acolo este alb; unde este întuneric există și lumină. Acolo unde este bine, există și rău.

11. Legea ritmului – Totul se întâmplă cu un motiv. Și totul se întâmplă la momentul potrivit. Aceste cuvinte înseamnă mai mult decât credem noi că înseamnă.

12. Legea Genului – Această lege spune că totul există atât la masculin, cât și la feminin. Sunt două fețe ale aceleiași monede – yin și yang.