Array

Batrana de 85 de ani care a dat o lectie de viata romanilor: „Eu nu vreau politica in biserica. De ce au intrat preotii in politica?”

Nitu Niculina este eroina pe care o aclama tot internetul din Romania. La 85 de ani a dat un interviu extrem de sincer, spunandu-si parerea cu privire la implicarea bisericii in politica.

- Advertisement -

Intrebata de Razvan Anghelescu, reporterul de la Vax Populi ce parere are despre situatia politica din Romania, aparentele probleme cu homosexualitatea si implicarea preotilor in politica, Nitu Niculina a fost extrem de sincera si a dat o lectie veritabila de viata.

„E o minciuna. Ascultati la mine, cata minciuna este asta, de 30 de ani de la revolutie? Ziceti dumnevoastra cata minciuna este in tara asta” a spus tanti Niculina.Intrebata daca o sa scapam vreodata de minciunile din tara, batrana s-a aratat sceptica si revoltata in acelasi timp: „Nu stiu, eu cred ca n-o sa mai vad sa scapam vreodata de asa ceva”.

Dupa aceea, reporterul de la Vax Populi, Razvan Anghelescu, a adus in discutie problema cu homosexualii care a dus la referendumul desfasurat weekendul trecut.

„Pai asta a fost (homosexualitatea) si va fi cat o fi lumea. Sunt oameni, lasati de Dumnezeu, au figura noastra. Dar nu stim noi nimic dom’ne” a spus aceasta.„Imi pare rau pentru politica asta, a intrat in biserici. Asta este, imi pare rau. Eu nu ma duc la biserica ca sa-mi spuna sa ma duc la votare…Ne-a spus si azi, si duminica, mereu.

Eu ma duc pentru Dumnezeu la biserica, eu nu vreau politica in biserica. De ce au intrat preotii in politica? Si patriarhul e in politica? De ce? de ce sunt preotii in biserica? Scrie in carte (Sf. Biblie) ca nu au voie sa faca politica” a mai declarat tanti Niculina.

Clipul a devenit viral iar comentariile sunt cat se poate de pozitive, internautii felicitand-o pe batrana pentru faptul ca nu s-a lasat manipulata si vede situatia actuala excat asa cum este ea.

- Advertisement -