Ai frică de înalțime? Această pensiune este situată pe o stâncă și este o provocare pentru aventurieri

- Advertisement -

Multi oameni se confrunta cu frica de inaltime sau acrofobie. Daca si tu te numeri printre ei si vrei sa invingi aceasta fobie de inaltimi, este important sa intelegi cauza si sa descoperi de ce ai aceasta teama.

Ai stat vreodată într-un hostel? Indiferent dacă da sau nu, veți avea cu siguranță frisoane când veți vizita această unitate de cazare columbiană, care se remarcă prin înălțimea de 30 de metri, în regiunea „La Casa en el Aire”.

Structura locului este din lemn și totul a început de la visul lui Nilton López, un alpinist care a dorit mereu să trăiască lângă nori. Deși este simplă, pensiunea are electricitate produsă prin panouri solare, gunoiul este transportat în oraș și oaspeții trebuie să isi ia de acasa cel puțin câțiva litri de apă și conserve de mâncare, deoarece este un loc îndepărtat.

- Advertisement -

Dacă vă plac aventurile și vreti să vizitați Columbia, fără îndoială, această aventură este pentru dvs., fără a menționa priveliștea uimitoare și contactul direct cu natura. Construite pe o stâncă, oamenii se pot întinde și în hamace care se află la 2500 de metri deasupra nivelului mării.

Există un întreg sistem de securitate în spatele acestui spațiu de cazare, dar totuși mulți oameni preferă să stea departe de el.

- Advertisement -