Acest profesor în vârstă nu are calculator și merge zilnic la vecinii săi pentru a-și preda cursurile online

- Advertisement -

Coronav1rusul a sosit și a schimbat rutina tuturor oamenilor din întreaga lume, în zilele noastre este necesar să ne adaptăm la „noul normal”, în timp ce lucrurile nu vor mai reveni ca inainte . Cursurile online, de exemplu, au devenit o provocare extraordinară nu numai pentru studenți, ci și pentru profesorii care au fost nevoiți să își schimbe o mare parte din munca lor.

Nu cu mult timp în urmă, o imagine s-a răspândit pe internet și a servit ca exemplu, deoarece prezinta un profesor mexican care predă cursuri online din casa unor cunostiinte, deoarece el nu are resursele necesare pentru a-si preda cursurile de acasă.

Pe lângă bătrânețe și voința de a-și menține angajamentul față de studenți, profesionistul este expus riscului de a contacta virusul în fiecare zi. Povestea sa a starnit multe controverse încât un grup de tineri au decis să-i ofere profesorului un computer si internet gratuit.

- Advertisement -

Acest profesor dovedeste ca orice este posibil si ca studiul este cel mai important lucru si nu trebuie sa ne descurajeze aceasta situatie.