Această grădină zoologică le propune vizitatorilor ei să intre în cuști în timp ce sunt adulmecați de lei

- Advertisement -

Cui nu-i place să meargă la grădina zoologică? Fără îndoială, este programul preferat al multor oameni, în special al copiilor, un turneu care marchează întreaga copilărie. Acolo avem contact cu păsări frumoase, pești și multe alte animale.

Mai jos v-am pregătit câteva imagini de la cea mai interesantă gradină zoologica unde oameni sunt „închiși” iar animalele sunt libere.

  1. Cu toate acestea, o grădină zoologică din Rancagua, Chile, a decis să inoveze, deoarece face exact opusul: animalele trăiesc libere, iar în cuști sunt vizitatorii, care se plimbă prin grădina zoologică Safari Lion.

2. Grătarul este singurul lucru care separă oamenii de uriașii și curioșii lei care sar peste aceste cuști pentru a-i adulmecă pe toți .

- Advertisement -

3. Cu toate acestea, tocmai acest lucru provoacă cea mai mare emoție tuturor. Vizitatorilor le este interzis să hrănească animalele, dar le pot atrage cu bucăți de carne, pentru a vedea felinele de aproape.

4. Unii riscă să atingă leii, o practică foarte riscantă și neadecvată, deoarece animalele trăiesc complet libere, făcând astfel acțiunile lor imprevizibile.

- Advertisement -

 

- Advertisement -