30 dintre cele mai rele tatuaje facute din prostie

0

Regretul vine în mai multe forme. Regretăm relațiile nereușite, oportunitățile pierdute și examenele rele. Dar cele mai multe dintre aceste regrete se spală cu timpul.

Din păcate, același lucru nu se poate spune despre tatuajele rele, sunt un regret care este aproape permanent. Nu puteți scăpa ușor de un tatuaj. El rămâne pe pielea ta, ilustrand nereușita zilelor tinereții tale nebunești sau a pasiunii tale copilărești.

Gândiți-vă lung și bine înainte de a obține un tatuaj, pentru că va rămâne cu voi pentru toata viață. Nu faceticeva care să regretați mai târziu. Ai văzut un desen inedit pe care ai vrea să îl porţi permanent pe piele sau, poate, doar vrei să ascunzi o cicatrice inestetică. După ce îţi alegi cu grijă desenul şi artistul care îl va tatua pe pielea ta, citeşte şi care sunt riscurile la care te supui.

Un tatuaj este un desen realizat pe piele cu pigmenţi introduşi prin inţepături în stratul superior al pielii. De obicei, artistul foloseşte un aparat portabil, care acţionează ca o maşină de cusut, cu unul sau mai multe ace care pătrund pielea în mod repetat. Cu fiecare puncţie, acele introduc mici picături de cerneală. Procedeul, care se face fără anestezie , determină o cantitate mică de sângerare uşoară şi durere potenţial semnificativă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.