Acasă Divertisment 10 tătici celebri care sparg stereotipurile și redefinesc paternitatea

10 tătici celebri care sparg stereotipurile și redefinesc paternitatea

0
10 tătici celebri care sparg stereotipurile și redefinesc paternitatea

Rolurile parentale stereotipice sunt aruncate pe fereastră de tăticii din ziua de azi. Tăticii celebri nu sunt diferiți și își asumă roluri mai active de părinți și sfidează ideile învechite despre masculinitate. Acești tați celebri își împărtășesc experiențele pe rețelele de socializare, deschizând calea pentru o nouă generație de tați care redefinesc ceea ce înseamnă să fii tată.

Mai jos v-am pregătit 10 fotografii interesante cu tătici celebri care sparg stereotipurile și redefinesc paternitatea.

  1. Cristiano Ronaldo

Ronaldo a împărtășit aceste postări spunând că „Familia este totul”. Într-un interviu, el a fost întrebat despre faptul că și fiul său joacă fotbal. El a spus că nu avea de gând să facă presiuni pentru ca acesta să devină fotbalist. Vrea ca el să fie orice își dorește.

2. Dwayne „The Rock” Johnson

Dwayne Johnson a distribuit imaginea de mai jos pe rețelele sale de socializare.

The Rock are ca prioritate faptul de a fi tată. El a spus că îi place să fie tată și că este cel mai important lucru pentru el: „lucrul numărul unu pe care vreau să fiu este să fiu tătic. Asta e tot”.

3. Stephen Curry

Stephen Curry a vorbit despre cum copiii săi nu sunt impresionați de cariera sa în NBA. El a vorbit despre faptul că atunci când este acasă, este doar tata și despre cum îi place să îi vadă cum cresc, cum înfloresc și cum îi susține.

4. John Legend

John Legend și Chrissy Teigen și-au întâmpinat recent noul bebeluș. John a împărtășit imagini pe rețelele de socializare și a scris: „Noua noastră iubire”. El a vorbit într-un interviu despre faptul că va fi alături de soția sa în timpul nașterii, spunând că vrea să fie cât mai prezent și disponibil pentru soția sa și să o ajute cum poate.

5. David Beckham

Beckham a vorbit despre călătoria sa ca tată. El a spus că din momentul în care se nasc copiii este o grijă constantă, dar că nu ar schimba nimic. El a împărtășit cum timpul a trecut atât de repede pentru el ca tată, de la momentul în care îi ținea în brațe în spital, până la următorul minut, când se aflau la volanul mașinii lor.

6. Chris Hemsworth

Într-un interviu, Chris a vorbit despre echilibrul dintre viața profesională și cea privată. El a vorbit despre faptul că pentru el a fost mai important să aibă copii, chiar dacă a simțit că unele dintre rolurile sale au avut de suferit.

7. Jeff Goldblum

Goldblum a devenit tată mai târziu în viață și, când a fost întrebat despre faptul că este tată, a vorbit despre cum a fost revitalizant și cum acest lucru l-a apropiat de soția sa.

8. Kevin Jonas

Kevin a împărtășit o postare cu fetele sale pe rețelele de socializare. El a scris: „Să fiu tatăl acestor 2 fete minunate este cea mai mare slujbă și onoare din viața mea. Vă mulțumesc că mă învățați atât de multe în fiecare zi”.

9. James Van Der Beek

James a împărtășit postarea de mai sus cu el într-un șorț și a scris: „Mi-a ales această ținută specială pentru Ziua Tatălui.”

10. Jason Momoa

Jason Momoa și-a împărtășit într-un interviu sentimentele legate de paternitate. El a declarat: „Întotdeauna am crezut că a fi tată este grozav! Întotdeauna mi-am dorit să fiu tată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.