Acasă Curiozitati Povestea romantică a Juliei Andrews și a omului care i-a cucerit inima

Povestea romantică a Juliei Andrews și a omului care i-a cucerit inima

0
Povestea romantică a Juliei Andrews și a omului care i-a cucerit inima

Filmele ne încântă de multă vreme cu povești de dragoste. Putem crede că ceea ce se întâmplă în ele are loc doar pe marele ecran, dar sunt momente în care realitatea depășește ficțiunea, ca în cazul lui Julie Andrews. Povestea ei de dragoste cu soțul ei, regizorul de film Blake Edwards, pare direct dintr-o comedie romantică.

O fetiță cu un talent enorm

Andrews s -a născut în Anglia și, la o vârstă fragedă, a fermecat pe toată lumea cu vocea ei. Când mama și tatăl ei vitreg au descoperit talentul fiicei lor, au încurajat-o să înceapă o carieră în arte. Julie a început să cânte în sălile de muzică în copilărie, prin adolescență și, la vârsta de 20 de ani, și-a făcut debutul profesional într-un musical la London Palladium.

Blake și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Blake s -a născut în Statele Unite și și-a început cariera în industria filmului ca actor. Așa și-a dat seama că prefera să regizeze decât să fie regizat. A început să scrie scenarii și să regizeze programe de televiziune, trecând ulterior la filme. Operațiunea Petticoat a fost primul său film important ca regizor.

Adunați de destin în cel mai ciudat mod

Prima întâlnire dintre cei doi a fost o simplă coincidență și ar fi trecut neobservată dacă Cupidon nu ar fi avut planurile lui pentru ei. „Ne-am întâlnit cu aproximativ 10 ani înainte. Eram in masina, eu mergeam într-un sens și el mergea în celălalt, a dat jos geamul după ce a zâmbit de câteva ori și a spus: „Te duci de unde tocmai am venit?” Mă duceam la un terapeut de la care venea. Foarte ciudat”, a mărturisit ea într-un interviu.

Parteneri și colegi

Perechea a avut plăcerea de a lucra împreună de șapte ori, musicalul Victor/Victoria fiind cel mai îndrăgit pentru actriță. „A fost minunat să lucrez cu el, avea părțile lui bune și rele. Știu că putem vorbi despre rol fără probleme și știam că dacă Blake filma, avea mare grija de mine. Ne-a plăcut să lucrăm împreună”, a spus ea într-un interviu.

O iubire veșnică

După ce s-a confruntat cu unele complicații din cauza pneumoniei, Blake s-a stins din viață pe 15 decembrie 2010. Timpul pe care nu îl mai pot împărtăși este compensat de timpul pe care l-au împărțit împreună: „Am fost căsătoriți 41 de ani și a fost o poveste de dragoste .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.