Acasă Curiozitati 15 locuri incredibil de frumoase pe care majoritatea turiștilor nu le cunosc

15 locuri incredibil de frumoase pe care majoritatea turiștilor nu le cunosc

0
15 locuri incredibil de frumoase pe care majoritatea turiștilor nu le cunosc

1. Blagaj, Bosnia și Herțegovina

Blagaj este un mic sat cuibărit printre mici cascade și înconjurat de ape azurii. Case albe confortabile și o mănăstire sunt situate sub o stâncă. Acesta este un loc sacru pentru dervișii și sufisii care au construit satul în acest colț de paradis.

2. Huacachina, Peru

Huacachina este un oraș de oază în mijlocul unui vast deșert. Drumul de la Lima, capitala Peru, la acest loc minunat durează aproximativ 5 ore.

Populația orașului este de aproximativ 200 de oameni. De asemenea, puteți merge pe un sandboard pe dealurile peruviene.

3. Lacul Hillier, Australia

Imaginați-vă doar plaje de nisip înconjurate de păduri de eucalipt langa cel mai roz lac din lume … Lacul Hillier este situat în Insula Mijlocie din sud-vestul Australiei. Singurul mod în care puteți ajunge acolo este cu avionul. Locul a fost descoperit în 1802 și rămâne roz tot timpul anului! S-a presupus că unele alge marine și microorganisme au făcut locul roz, dar studiile ulterioare nu au confirmat acest lucru. Prin urmare, nimeni nu știe de ce apa are această culoare neobișnuită.

4. Plaja ascunsă, Insulele Marieta, Mexic

Hidden Beach (Playa de Amor) este o plajă secretă cu apă pură și o mare varietate de păsări care locuiesc acolo. Puteți ajunge la această bucată de paradis solitară numai prin apă. După ce navigați printr-un labirint de peșteri subacvatice pentru câteva minute, veți descoperi o plajă minunată pierdută în adâncurile insulei.

5. Fisura Silfra, Islanda

6. Isola Bella, Italia

Fără îndoială, Isola Bella, insula italiană de la Lago Maggiore, este una dintre cele mai frumoase din lume. Magnificul palat Borromeo și o grădină înflorită pe mai multe niveluri, cu grote, terase și fântâni, ocupă aproape întregul pământ . Mai mult, vei putea vedea păuni albi, cunoscuți și sub numele de păsări regale, rătăcind prin grădină.

7. Village Popeye, Malta

Satul Popeye este format din mici case din lemn care au fost inițial construite pentru filmarea muzicalului Popeye în anii 1980. În zilele noastre, este o stațiune cu un parc de distracții, croaziere în jurul golfului și vederi uimitoare. Interioarele unor case sunt încă decorate la fel ca în timpul filmărilor.

8. Dongchuan, China

9. Insula Flores, Portugalia

10. The Door to Hell (cunoscut și sub numele de craterul Darvaza), Turkmenistan

11. Parcul Național Lencois Maranhenses, Brazilia

12. Setenil de las Bodegas, Spania

13. Peștera Sfântului Marcel d’Ardeche, Franța

14. Peșterile de marmură, Chile

15. Sanctuarul Las Lajas, Columbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.