7 modalități naturale de a scăpa definitiv de punctele negre de pe fata chiar la tine acasa

0

Pielea curată și frumoasă este unul dintre elementele principale ale frumuseții unei persoane. O modalitate sigură de a avea o piele sănătoasă și perfectă este să aveți grijă de ea în fiecare zi.

Noi, am facut o listă cu unele dintre cele mai bune remedii care vă vor ajuta să eliminați natural punctele negre și albe de pe nas și față.

  1. Lămâie + miere + zahăr

Tăiați o jumătate de lămâie și turnați suficientă miere pentru a acoperi suprafața tăiată a lămâii. Apoi, se amesteca jumătatea de lamaie cu două lingurite de zahăr (este mai bine să se utilizeze zahăr din trestie de zahăr) și se maschează ușor zonele problematice cu acest „burete” natural într-o mișcare circulară. Repetați procedura nu mai mult de o dată pe săptămână.

2. Vaselina + folie de plastic

Cel mai bun moment pentru a utiliza acest truc este imediat după duș, deoarece căldura de la apă vă v-a deschide porii. Începeți prin aplicarea vaselinei în zona afectată care trebuie tratată. Odată ce ați terminat cu aceasta, așezați folia de plastic peste vaselină. Apoi, utilizați un prosop pentru a elimina orice exces de vaselină de pe fața dumneavoastră, și stoarceți ușor pielea în cazul în care punctele negre vă înfundă porii pentru a le elimina. Actiunea trebuie facuta foarte ușor. În cele din urmă, ștergeți cu un tampon de bumbac înmuiat în loțiune  pielea.

Procedați o dată sau de două ori pe lună.

3. Ulei de cocos + uleiuri esențiale

Într-un borcan, înmuiați 1/4 ceasca de ulei de nucă de cocos (trebuie incalzit 10-15 secunde în cuptorul cu microunde). Apoi combinați uleiul de nucă de cocos cu 10 picături de ulei de lamaie, levănțică și arbore de ceai și amestecați bine până se omogenizeaza. Utilizați o discheta de bumbac pentru a aplica soluția pe piele dimineața și seara după spălarea feței.

Amestecul trebuie depozitat într-un vas închis la temperatura camerei.

4. Scorțișoară + făină de ovăz

Se amestecă o linguriță de făină de ovăz cu aceeași cantitate de pudră de scorțișoară. Adăugați puțină apă caldă și amestecați bine. Amestecul trebuie să fie consistența unei creme foarte groase. Aplicați ușor acest amestec cu vârfurile degetelor într-o mișcare circulară pe față. Se tine timp de aproximativ 1 minut, apoi spălați cu atenție fața cu apă rece. Rețineți că: scorțișoară poate provoca o senzație de furnicături atunci când este aplicată pe piele, dar v-a dispărea după spălarea feței.

Acest truc ar trebui folosit nu mai mult de două ori pe lună.

5. Carbon activ + argilă verde

Se amestecă 1/2 linguriță de pulbere de cărbune activ, 1 linguriță de lut verde și 1/2 linguriță de apă caldă împreună. Se amestecă bine până când amestecul este neted și fără bucăți. Aplicați masca pe față cu un burete sau o pensulă. Lasati masca sa stea cateva minute pana cand se usuca complet, apoi se clateste bine cu apa rece.

Dacă faceți această procedură o dată sau de două ori pe săptămână, ar trebui să fie suficient pentru a vă bucura de pori curati, în cea mai mare parte a timpului.

6. Uleiul de cocos +  cafea

Combinați 1/2 ceașcă de ulei de nucă de cocos (puneți-o în cuptorul cu microunde pentru a se încălzi puțin mai întâi) cu 1/2 ceașcă de cafea proaspătă. Utilizați imediat amestecul și amestecați ușor cu mișcări circulare. După aplicare, lăsați amestecul pe față timp de 5 minute, apoi utilizați apă rece pentru a spala fata complet. Repetați procedura o dată pe săptămână.

7. Făină de ovăz + miere + iaurt + ulei de măsline

Puneți 1/4 ceașcă de fulgi de ovăz, 2 lingurițe de iaurt, 2 lingurițe de miere și 2 lingurițe de ulei de măsline într-un mixer de bucătărie și amestecați până se combină bine. Aplicați amestecul pe fața curată,  într-o mișcare circulară timp de 1-2 minute. Apoi spălați cu apă caldă. Dacă aveți piele extrem de sensibilă, care pare a fi iritată dupa spălare, nu o curățați! Folosiți doar amestecul ca o mască facială și lăsați-l pe piele pentru aproximativ 5-7 minute.

Utilizați acest truc o dată sau de două ori pe săptămână.

8. Zahăr + miere + ulei de măsline + extract de vanilie

Combinați 1/4 cești de zahăr alb cu 1/4 cană de zahăr brun într-un castron și amestecați. Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și amestecați bine. Apoi amestecați în 1 lingură de miere și 1/2 linguriță de extract de vanilie. Se amestecă toate ingredientele bine până se omogenizeaza și se utilizează acest amestec pentru a curăța orice zonă cu probleme. Clătiți cu apă caldă.

Utilizați acest remediu o dată pe săptămână. A se păstra într-un borcan etanș la temperatura camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.